Bilo ga je sramota majke, a onda je ona umrla i ostavila mu pismo... I sada se GORKO KAJE

Mrzeo je svoju majku i bežao od nje. Bilo ga je sramota jer ona nije imala oko. Nakon njene smrti dobio je pismo... ali kasno je - nje više nema

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ivaso
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Marija 1939stud

    25. mart 2017 | 14:32

    Ova prica je nestvarna.Ima dosta nelogicnosti,ali je poucna. Pokrenula je jedno pitanje ,koje se zataskava kod nas,a to je pitanje odnosa roditelja i dece i to starih roditelja i odrasle dece. Mnogi stari roditelji su maltretirani,deca ih tuku ,uzimaju penzije, izbacuju iz stanova i sl Roditelji o tome cute ,jer ih je sramota da to priznaju i da o tome bilo ko sazna.Neka sve ostane u porodici.Tako je najbolje.Na pitanje zasto su otisli iz grada i stana,koji je uz sam Dom zdravlja,koji im je neophodan u onu zabit i skoro porusenu kucu iz koje su otisli pre skoro pola veka,odgovaraju kako su se uzeleli rodnog kraja,cistog vazduha i da se sahrane u rodnom kraju. Ima dosta slucajeva,kada roditelji maltretiraju svoju odraslu decu mesajuci im se u zivot ,brak ,vaspitavanje dece i mnogi brakovi se razvode upravo zbog tog mesanja.

  • Kika

    25. mart 2017 | 08:15

    Ja sam majka troje dece koja su vec odrasla. Ceo zivot radim za porodicu i to ne bas lak posao. Suprug i ja se odlicno slazemo, deca su nam divna ali njegova majka nam svima pravi problem vec 25 godina. Niko od nas joj nije dobar, on je jedinac mislim da ima problem od samog pocetka naseg braka jer nije jedina zena u nkegovom zivotu. Ja sada imam 50 godina i vrlo malo zivaca da istrpim uvrede zene od 80 . Nisu samo stariji odbaceni, postovanje i ljubav se sticu celog zivota...

  • Prater Bec

    25. mart 2017 | 06:50

    Na osnovu ove priče (istinite ili ne) bila je prikazana emisija na TV programu "Ne objavljene priče" i sve se moglo videti uživo kako je ova priča tekla i emisija odgovara tačno ovoj priči.Mislim da je bila na tv PINK.Bilo je mnogo raznih emisija na ovu temu "Ne objavljene priče" pa i ova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA