Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nemanja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Maria

    25. januar 2020 | 22:50

    Zasto ovde vrsni poznavaoci koka i jaja, ne spomenu u komentarima koliko se kvalitet jaja prepoznaje i po belancu?! Postoji ono gusce belance koje je oko zumanca, i ono redje sasvim spolja... to samo sveza i domaca jaja imaju. Ja i to gledam

  • Yu

    25. januar 2020 | 22:14

    Gledao sam reportazu iz Italije, covek mesa kozije mleko sa hranim za kokoske i jaja toliko kvalitetna da ih prodaje po 5€ po komadu, sve proda koliko odveze u ducan. Ukus jaja fenomenalan.

  • Yu

    25. januar 2020 | 22:11

    Moj deda je umro al jaje nikad nije pojeo, secam se kad ga baka pita zasto nece? on joj odgovori da nezeli jest jaje jer izlazi iz kokosije g....e.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA