≫ 

Marić branio švalerke širom Srbije: Ljubavnica je lepa reč, ljubav! Supruga je samo osoblje u kući

 ≫ 

Čuveni psihijatar i seksolog Jovan Marić otkrio je razliku između ljubavnice i supruge, a njegova izjava doslovno je šokirala javnost

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Pravnica
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Radoš

    02. jun 2020 | 00:03

    Gospodin. Objasnio kao sto je Jovan Dučić objasnio svojevremeno. Samo sto Dučića više čitaju žene nego muškarci. Trebalo bi u lektiru staviti sta je Dučić pisao o ženama u romanu Blago Cara Radovana. Marić samo dobro poznaje žene. Ništa više.

  • Dijana

    18. februar 2020 | 06:21

    Super! Ljubavnica nije imenica koja nema zamenicu kao što je Mama... Žena?Mislite Robinja treba da se trudi oko braka,naravno,treba žestoko zabaviti sina koji je do juče bio dupli štep na maminoj suknji,isto to muško danas ženu krivi za loš brak,produk ženu koja mu je rodila decu...stvarno ženo...on nije sposoban čak ni da bude kriv, ti si kriva,ćuti i budi žena,Nekada davno je žena u kuci rintala,on ide da "zaradjuje",svrati kuci jer je stomak prazan,popravi natalitet(tačka)Imaš tamo onaj mali prozor,kad je blagdan možes malo da vidis kako izgleda ulica,ne daj Bože da mi selo priča sta!Da se ne lažemo,njima nije loše zbog žene produkt,ona je to sto je on smislio da treba da bude,strogo,a ovamo malo levlje,Ljubavnica Ona,kao neka ljubav tu postoji,( 1 poen za mamu produkt,koja je decu pravila"bez ljubavi")to je jedna divna stvar.Lepo je to muško manipulator smislio,kao oženio je,jer je njome očaran.Izmišljeno pravilo zbog kojeg je surovi muški rod sebi dao za pravo,priznajte muškarčine da ste nesretni slabići,treba vam ljubavnica,ceo život živite u laži,ljubav ima i ona majka vaše dece,samo kad bi znali da niste ni vi nezamenljivi,21vek!!Ako si muško to ne znači da sve radiš kako treba,samo,žena će te prihvatiti i tako jadnog i umišljenog. Kaže reč počinje od ljubavi...ok LjUBAVNIK/LjUBAVNICA=isto zar ne?Loš si muž,a žena ne sme,a pitam se,ko je njemu dozvolio da sme?Zar ženi ne treba ta Ljubav i taj Ljubavnik?Deca ljubavi!Poštovanje!Slabo si ti neko izmišljeno"muško"!

  • Zalosno

    15. februar 2020 | 09:20

    Maric nije zastranio od prevelikog znanja,on je strucnjak nema greske. Nego klimaks generalno,u vecini slucajeva,utice negatuvno posebno na muskarce. Hoce da se dokazu kako su jos decaci,kako da ne "od stotinu ljeta"a ljubavnice im uzmu pare,iskoriste finansijski kako drugarije,ismevaju ih dik oni misle da su one zaljubljene u njih. Zalosno je gledati ih kako od njih neko pravi klovna,a muskarci ne primecuju,zaslepljeni su

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA