≫ 

Nismo mi oguglali na to što komšija tuče ženu, već kolektivno patimo od delegirane odgovornosti

 ≫ 

Strašni zločini nasilja nad ženama u prethodnih nekoliko dana nastavili su da se nižu, čim se povećava brojka žena kojima je trenutni ili bivši partner presudio.

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika eee
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Qwer

    16. septembar 2019 | 20:26

    Kad ljudima koji prijave nasilnike bude zagarantovano da prijavljena strana neće saznati ko ga je prijavio biće i prijava. Ako bude kao do sada i dalje će svako da puši svoju lulu. Zaštitite ljude i videćete kako se stvari menjaju.

  • Mini

    16. septembar 2019 | 15:26

    Na mene je fizicki nasrnuo pred policijom, koja nista nije preduzela da me zastiti. Cak mu ni prijavu za to nisu pisali. Videvsi kako funkcionise zakon, procedura, digla sam ruke, povukla se neko vreme, nisam se kretala slobodno. Da se sama nisam izvukla, sada bih bila mrtva. Ja sam povukla neke stvari od malena i mislila da zasluzujem nasilje, kad me je prvi put davio, mislila sam da sam ja kriva, kad me je drugi put jace davio i pustio krv, opet sam mislila da sam ja kriva, kad mi je treci put uradio neke strasne stvari, bolje da ih ne iznosim ovde, pobegla sam krisom, da me ne vidi, kako me noge nose, i shvatila DA JA KRIVA NISAM. Nikad me nije nasao, sakrila sam se, nisam nigde kretala. Takvi uvek glume zrtve kasnije i pricaju da tu zenu nikad nisu takli, pa kad si tolki baja da bijes zene, sto ne priznas onda do kraja sve, tuko si je i to je to. Samo me je ubila nepravda sto sam izvukla deblji kraj, a on je i dalje na slobodi, mozda ce tek da ga terete istinski kad ubije, na zalost nekog. Zene uvek sprecite preventivno, kad na mali znak vidite da ispoljava agresivnost u Vasem prisustvu, prema drugima, bezite sto dalje, da ne dodjete u situaciju raznih stresova, kada cete da budete fizcki povredjene, da preti Vama kasnije, uznemirava Vasu porodicu itd. Kad jednom fizicki nasrne na tebe, svaki sledeci put ce jos jace.

  • Draxa

    16. septembar 2019 | 15:14

    Balkan = kolektivno ludilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA