TEST: Da li je on STVARNO zaljubljen u vas ili se samo pravi?

Možete li da budete sigurni u njegove emocije prema vama i da li imate osećaj da je sve i dalje isto? Ako se dvoumite, vreme je za mali test

  • 6

Ljudi koji su u dugim vezama se stalno pitaju da li su emocije još uvek prisutne ili je sve postalo obična navika. Najčešće se u toj dilemi "dave" žene, pa je zbog toga potrebno da pomognete sebi i rešite nedoumicu koja vas pritiska.

KAD REŠITE OVAJ TEST, saznaćete koliko ste stvarno srećni

Proverite da li ste u OTROVNOJ vezi, a da toga niste ni svesni

Prava stvar za sve one koji su u dugim vezama ili brakovima je pozitivan odgovor na sledeća pitanja, piše Index.

1. Ako on zna da ne volite određeni kućni posaoda li ga sam obavlja ili bar pomaže u njegovom obavljanju, posebno kad zna da imate previše posla i jednostavno nemožete da stignete baš sve? Ako je tako, setite se da bi bilo u redu da mu usluga bude vraćena.

ciscenje

2. Kada su u pitanju izlasci i zabavne stvari koje možete da radite zajedno, da li on prepušta izbor vama i slaže se sa svim što predložite? Pre nego napravite problem od činjenice da uvek vi predlažete ideje, treba da znate da stručnjaci objašnjavaju da je to kod muškaraca način pokazivanja ljubavi, a ne nezainteresovanosti, jer oni imaju niži nivo serotonina, hormona sreće, nego žene i samim tim manje pokazuju oduševljenost i entuzijazam. Da je u pitanju nezainteresovanost, vrlo verovatno se ne bi slagao sa tvojim idejama.

3. Da li uvek pristaje da bude vaša pratnja na raznim događanjima, bez gunđanja? Dovoljno je samo da mu kažete da biste voleli da vam bude pretnja, a on već gleda što će obući? Tim jasno pokazuje da mu je cilj da te usreći, a ako to za tebe znači sreća, spreman je za polazak.


Foto-ilustracija: Foter/PixFav.com Foto-ilustracija: Foter/PixFav.com

4. Kada su u pitanju vaše svađe i nesuglasice, da li je spreman da prizna da ste u pravu, čak i kad oboje znate da niste, samo da vas ne bi povredio ili produbljivao probleme? Ako je tako, trebalo bi da dobro razmislite koliko je neophodno da iz svađe izađete kao pobednica ili vam je važnije da rešite problem.

5. Kada ste zajedno, tad za njega postojite samo vi? To znači da u vaše zajedničke trenutke nisu dobrodošli mobilni, kompjuteri, televizija i ostale stvari, koje odvraćaju pažnju i da on i dalje želi da bude povezan s vama.

6. Raskid ili razvod su reči koje on baš nikad ne koristi, čak i kad su u pitanju najgore svađe? On ne govori stvari koje ne misli, čak ni u situacijama kad je jako frustriran ili ljut.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

7. Još uvek se trudi da u krevetu ispuni baš sve vaše želje?

8. Da li se i dalje trudi da pripremi slatka mala iznenađenja, baš kao na početku veze, jer zna da ih volite? Naravno, tu se ne misli na skupe poklone, već na sitnice, za koje zna da će vam ulepšati dan. Stvar je u tome da on i dalje razmišlja o načinima na koje može da osveži vaš odnos i želi da ti stavi do znanja da još uvek pamti male stvari koje te čine srećnom, a to je stvarno velika stvar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mc Tavish

    25. februar 2016 | 15:29

    Zbog svih tih testova na kraju ostajete same i onda kad pregaze godine kuku lele Zasto se samo ne.prepustite i uzivate u vezi?

  • ....

    25. februar 2016 | 23:28

    Sve sam ja ovo radio, ali me je ostavila... sta dalje da vi kazem.

  • Bokisa

    25. februar 2016 | 16:08

    Volim te Ivana <3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA