Devojke iz Srbije otkrivaju: Spavale smo sa svojim šefovima i evo šta se desilo!

Ako vas zanima ili maštate o tome da imate seks sa šefom, dajemo vam nekoliko ispovesti žena koje su to uradile

  • 26

Da li se isplati preći granicu i imati seks sa nekim na poslu? Evo šta o tome misle devojke koje su je prešle:

Stvari koje nikako ne smete da radite tokom seksa jer vas mogu skupo koštati

Stvari koje svaka žena mora da zna pre prvog seksa sa drugom ženom

Nadam se da ćemo završiti u braku

- Da budem iskrena, bilo je samo pitanje vremena kada ćemo spavati zajedno. Tokom mog intervjua za posao flertovali smo svo vreme i dao mi je njego lični broj telefona pre nego što me je zaposlio. Dva meseca sam radila kao njegova asistentkinja, a onda smo jedne večeri otišli na piće posle posla. Nakon par pića smo počeli da se ljubimo. Nakon tog trenutka, stvari su krenule svojim tokom i sada smo u vezi, ali niko od ljudi na poslu nema pojma za to. Upoznala sam ga sa roditeljima i nadam se da ćemo se uskoro uzeti. Znam da nije bilo najpametnije da se petljam sa šefom, ali ponekada ne možemo da biramo u koga ćemo se zaljubiti - priča Tamara (28) iz Novog Sada.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Za sve je kriva novogodišnja žurka

- Poslovne zabave nikada nisu dobra ideja. Na firminoj novogodišnjoj žurci sam se toliko napila da sam završila u krevetu sa šefom. Pre toga nije bilo nikakvih osećanja između nas dvoje, pa čak ni simpatija. Ujutro je zbog svega hteo da nas pojede blam. Šef se plašio da ću sve ispričati kolegama i prvih par meseci mi je na poslu bilo baš neprijatno jer često samo nas dvoje imamo sastanke. Na svu sreću, od tog trenutka je prošlo godinu dana i malo smo se iskulirali. Ali, jedno je sigurno - na ovogodišnju žurku neću otići - iskrena je Zorana (26) iz Kragujevca.

Uradila sam to pre nego što sam odlučila da dam otkaz

- Za mene je seks sa šefom bio seks iz osvete. Planirala sam da narednog meseca dam otkaz jer je bio užasan šef i želela sam da dalje napredujem na poslu. Mislila sam da će biti zabavno da spavam sa njim i onda dam otkaz jer je bio baš seksi. Pozvala sam ga na piće i završili smo kod mene. Dve nedelje kasnije sam dala otkaz. Namerno sam to uradila pred praznike kako ne bi mogao da pronađe nekoga ko će me zameniti - otvoreno priča Katarina (33) iz Čačka.


Tu tajnu nosim sa sobom u grob

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Skoro dve godine povremeno imam seks sa šefom. Nismo u vezi, ali mogu da kažem da imam nešto slično njoj jer sve traje poprilično dugo. Niko na poslu ne zna šta radimo i pretvaramo se kao da se jedva poznajemo. Moram priznati da mi se to sviđa i čini mi život uzbudljivijim. Često se pitam da li i druge žene spavaju sa svopjim šefovima na poslu - priča bez dlake na jeziku Gordana (35) iz Zaječara.

Znala sam da mu nisam prva, ali sam ipak to uradila

- Moj šef je već imao svojevrsnu reputaciju ženskaroša, a kolale su glasine da je spavao sa barem pet devojaka iz firme. Mogu da razumem, bio je zgodan. Znala sam da ćemo imati seks samo jednom i da od toga neće postati ništa ozbiljno. Bio je to samo još jedan neobavezan seks, ali sa osobom koju viđam sve vreme - brutalno je otvorena Sanja (26) iz Beograda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA