Pitao je Putina kako bi postupio da mora na tuširanje sa homoseksualcem, njegov odgovor je stavio tačku na sve (VIDEO)

Oliver Stoun je, između ostalog, pitao Putina i da li smatra da je ruski zakon o zabrani propagande homoseksualizma - diskriminacija

  • 22

Ruski predsednik Vladimir Putin je u razgovoru s poznatim američkim rediteljem Oliverom Stounom, rekao šta bi uradio da je u podmornici i da mora na zajedničko tuširanje sa homoseksualcem, preneo je "Blumberg".

Holivudski režiser snima film koji će Amerikancima otvoriti oči i uši: Svoju stranu priče će otkriti njihov neprijatelj - Putin! (VIDEO)

- Radije ne bih sa njim na tuširanje. Zašto da ga provociram? Vi znate da sam ja džudo-majstor - odgovorio je Putin, a prenela Ruska reč.

Poznati američki reditelj Oliver Stoun je pitao Putina takođe da li smatra da je ruski zakon o zabrani propagande homoseksualizma diskriminacija, na šta je ruski predsednik odgovorio da u Rusiji nikakvih ograničenja zapravo i nema, dok u nekim islamskim državama za homoseksualce postoji smrtna kazna.

- Želimo da vidimo kako je Oliver Stoun komponovao materijal. On je talentovan čovek, takoreći, nepredvidiv u stvaralačkom planu, zato nam je i zanimljivo - rekao je Dmitrij Peskov.

Ovaj film američkog reditelja o Putinu će premijerno emitovati TV kanal Showtime 12-15. juna.

Pogledajte video:

Pročitajte još tekstova o Putinovim izjavama u filmu Olivera Stouna:

Putin brutalno iskreno o mogućem "vrelom ratu" sa Amerikom: Sukob Rusije i SAD niko na Zemlji ne bi preživeo! (VIDEO)

Putin je nekada predložio Klintonu da Rusija uđe u NATO, odgovor je bio (ne)očekivan: Sada planira da uperi rakete prema Alijansi (VIDEO)

Putina su pet puta pokušali da ubiju: Otkrio kako je uspeo da ostane živ i koji mu je savet Kastro dao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Miki

    7. jun 2017 | 16:10

    Ja ne znam kada ce ovaj celavi cicica da prizna da voli muske!?

  • Dejan

    8. jun 2017 | 12:36

    Oliver Stoun ne može i da hoće da postavi Putinu neko misaono pitanje . A za tipično američko lupetanje , što ga dižu na nivo nauke , je majstor ! To bi i moja baba znala da postavi kao pitanje. Jaka stvar.Ako su amerikanci devijantni nisu drugi .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA