≫ 

Sandra Mančić se već 19 godina bori sa HIV-om: "Sidu dugujem mladalačkoj gluposti i naivnosti"

 ≫ 

Danas se obeležava Svetski dan borbe protiv side, a Sandra Mančić je možda i najveći borac ne samo za sebe već i mnoge druge koji boluju od HIV-a

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika zigzag
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Lea

    01. decembar 2019 | 19:38

    Koliko god lekovi drze hiv pod kontrolomi da se navodno ne moze preneti, kako bi neko mogao biti toliko siguran. Seks je aktivnost gde osobe treba da budu opustene a ne da strepe. Pre dvadeset godina usla sam u jednu vezu. Imali smo odnos. Otisla sam u kupatilo i ne znam zasto, otvorila sam ormaric. Tamo je bila gomila lekova. Pogledala sam i skamenila se. Odmah sam znala da tip ima hiv. Nusam htela nista vise s njim. Posle sam isla na pregled dvaputa. Imala sam srece.

  • Aleks

    01. decembar 2019 | 13:08

    Citam komentare i ne mogu da verujem da neko misli da je dete od 12 godina ovako i onako vratilo ocu za njegovu blagost. Ovde nema jednog krivca. Krivac su 90te, dostupnost droge u to vreme i neznanje sta sve droga moze da ti uradi. Ima milion krivaca i mozemo da ih nabrajamo do sutra. Ali ne mozemo reci da je dete od 12 godina samo krivi sto je upalo u taj svet. Sa 12 godina sam se i dalje igrala sa drugarima iz zgrade, i morala rano da budem kuci. Ja sam iz generacije koja je rodjena 1992. godine i nisam imala toliko "prilike" da budem u "kontaktu" sa drogom. Kad sam imala 15 godina (otprilike vreme kada sam pocela malo vise da izlazim) vec sam znala sta sve droga moze da ti uradi i nije mi padalo na pamet da probam tako nesto. Ali nije bilo isto 90tih i 2000tih.

  • mila

    01. decembar 2019 | 11:49

    Pre nego sto bilo koga osudjujete, obratite paznju na vreme desavnja- devedesete... setite su izgledale te izgubljene genarcije. Roditelji izbezumljeni, deca ostavljena sebi, droga im se nudi kao spas... nikada vise narkomana nije bilo nego tada. Upropasceni mladi zivoti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA