≫ 

Dr Nestorović otkrio koju vakcinu nikada ne bi primio i šta najviše zamera Kriznom štabu

 ≫ 

Dr Branimir Nestorović o svetskom "ratu" oko vakcina u jutarnjem programu TV Prva

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ej
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dr Miggyy

    03. februar 2021 | 09:40

    KORONA, DA ILI NE? Da se skoro ništa ne zna o koroni virusa, ne samo kod nas, već u svetu i to je ljudski, a nije ljudski da se eminentni lekari utrkuju u svojim neotkrivenim otkrićima. Dr Nestorović tu prednjači. Kada bi se skupilo sve što je rekao biće interesantnije štivo od nedavno objavljene mu knjige. On se utrkuje sam sa sobom. Početkom pandemije on je slao naše žene u kupovinu u Italiji, jer se žene manje razboljevaju od muškaraca, a u Italiji vladala u velikom pandemija. Sada negira da kod nas postoji korona virus, za dokaz traži novac. Sramota je da omalovažava svoje eminentne kolege u Srbiji. Možda nisu u "Kriznom štabu" svi članovi na njegovom nivou, jer tu najveći uticaj ima Vođa, a ne struka. Ukoliko Nestorović ne može da pomogne u borbi sa koronom, bar nemoj da im odmaže, kosi se sa lekarskom etikom i sa normalnom ljudkosti. Bolje bi bilo da profesori Branimir Nestorović i Zoran Radovanović ćute, po pitanju korone virusa, manju štetu bi naneli svome narodu i kolegama. Ovaj drugi izneo je stav da osiromašeni uranijum, koga bacio NATO, je koristan za ljude. Blam!

  • 0008034

    30. januar 2021 | 18:54

    Vrhunski pulmolog postao Bugarin Mlatidzijev.

  • jasmina

    30. januar 2021 | 18:27

    Bravo Profesore,svaka cast pre svega na znanju koje posedujete.Na strucnosti,uvek iskreno i onako kako bi vi uradili.Divno je sto imamo jos uvek tako divne i vrhunske strucnjake u nasoj zemlji.Hvala vam sto ste pre devetnaest godina izlecili mog sina i umesto da koristi pumpice,pisle sest mesecj je bio zdrav i do dana danasnjeg je sve odlicno.A vi botovi ,mnogo je jadno sto se ta tako mali novac prodajete.Jednog dana verujem da ce vam biti zao sto ste to radiliProfesore samo napred,iskreno i cisto kako vi jedino i umete!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA