Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Takvoc
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • ????

    07. avgust 2023 | 17:27

    Narendate malo svežeg kupusa, istresete konzervu, i ulje iz nje, može i manja konzerva kukuruza i malo jabukovog sirćeta, izmesate i bez hleba dovoljno za večeru. Prijatno!!!

  • BASA

    07. avgust 2023 | 12:36

    JEDEMO ono šta nam najviše PRIJA i zalijemo čašom " Crnog VINCETA " ! Prijatan ručak !

  • Žika

    07. avgust 2023 | 12:31

    Prelije se tim uljem salata

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA