IZABERITE EXIT I SEA DANCE: Još samo četiri dana do kraja glasanja za najbolji evropski festival! (FOTO) (VIDEO)

Učešćem u glasanju, koje traje do 27. oktobra, možeš osvojiti ulaznice za neke od omiljenih festivala širom Evrope

  • 1

Ostalo je još samo četiri dana do kraja glasanja za Evropske festivalske nagrade - European Festival Awards! I ove godine, sedmi put po redu, "Exit" je nominovan za "Najbolji veliki evropski festival", u konkurenciji sa 37 festivala iz 14 zemalja, zajedno sa belgijskim festivalom Tomorrowland, danskim Roskilde, belgijskim Pukkelpop i španskim Primavera Sound.

Svoj glas "Exit"-u dale su mnogobrojne muzičke, ali i glumačke zvezde iz Srbije i regiona, priključi im se i ti! Učešćem u glasanju, koje traje do 27. oktobra, možeš osvojiti ulaznice za neke od omiljenih festivala širom Evrope!

Pored nominacije za "Exit", nakon premijernog izdanja "Sea Dance Festivala", i ovaj jadranski festivalski biser je dobio nominacije na Evropskim festivalskim nagradama i to u dve kategorije: za "Najbolji novi festival", kao i za "Najbolji festival srednje veličine", te su sada oba festivala u okviru "Exit" Avanture u konkurenciji za prestižne festivalske titule! I "Sea Dance" su podržale mnogobrojne zvezde iz regiona.

Ako želiš da "Exit" odbrani titulu najboljeg evropskog festivala svoj glas možeš dati OVDE. U padajućem meniju odaberi "Exit" festival u kategoriji "Best Major Festival" (prva po redu).

Na istom mestu, možeš glasati i za "Sea Dance festival". U padajućem meniju odaberi Sea Dance Festival u kategorijama "Best Medium - Sized Festival" (druga po redu), kao i "Best New Festival" (četvrta po redu). Ostavljanjem svojih ličnih podataka, možeš da učestvuješ u nagradnoj igri, koja će možda baš tebi doneti po 2 VIP ulaznice za sve pobedničke festivale!

(Telegraf,rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA