Grupa "Van Gog" osvojila nagradu MTV-ja! (FOTO)

- Ljudi, hvala svima koji ste verovali u nas. Ovo priznanje predstavlja našu zajedničku pobedu - izjavio je Zvonimir Đukić Đule

  • 5

Beogradski sastav "Van Gog" je po drugi puta izabran za najboljeg regionalnog izvođača po mišljenju publike, a Đule i drugovi su dobili najveći broj glasova u proteklih šest nedelja na sajtu MTV EMA.

Dobijanjem ovog priznanja "Van Gog" dalje nastavlja trku za osvajanje još jedne nagrade - "MTV Worldwide Act", koja će biti dodeljena 9. novembra na ceremoniji u dvorani The SSE Hydro u Glazgovu.

Da podsetimo, "Van Gog" je MTV nagradu prvi put osvojio 2007. godine. Tim povodom, frontmen grupe Zvonimir Đukić Đule je izjavio:

- Ljudi, hvala svima koji ste verovali u nas. Ovo priznanje predstavlja našu zajedničku pobedu. Želimo da ovu nagradu proslavimo sa vama, licem u lice, od grada do grada, a prvi susret vam zakazujemo već 11. decembra, na našem velikom beogradskom koncertu u Hali sportova na Novom Beogradu.

"Van Gog" su osvojili više glasova od drugih drugih izvođača nominovanih za Best Adria Act nagradu - Vatre, Gramatika, Punčki i sastava Who See. Rokeri iz Beograda od danas u podne kreću u novi krug takmičenja u kojem će se boriti za nominaciju za Worldwide Act nagradu. Glasanje za ovu fazu trajaće do srede, 29. oktobra u ponoć, takođe na sajtu MTV EMA. Finalni spisak od 10 nominovanih izvođača iz svih krajeva sveta biće objavljen 30. oktobra, dok će pobednik biti nagrađen na svečanosti dodele MTV EMA nagrada u Glazgovu u nedelju, 9. novembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Ja

    23. oktobar 2014 | 12:41

    SVAKA CAST!!!NAJBOLJI STE!CESTITKE!

  • Kay

    23. oktobar 2014 | 14:15

    Jedini....najbolji!! Pobedice i u trci za Best Europe east

  • ddd

    23. oktobar 2014 | 18:10

    Bili su nekad dobra grupa. Dok nisu poceli da zabavljaju siroke mase i da jure mtv nagrade. Ne bi me cudilo da pocnu i narodnjake.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA