SPREMNI ZA AVANTURU? Postanite deo Exit tima! (FOTO)

Do 1. decembra traje konkurs na koji mogu da se jave svi koji su zainteresovani da rade u organizaciji popularnog festivala

  • 0

Ukoliko maštate o tome da postanete deo tima koji realizuje "Exit", sada vam se pruža mogućnost za to i novosadski festival je raspisao konkurs za kandidate iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću, dizajna, web i community menadžmenta, event menadžmenta, finansija, fundraisinga i čitavog niza drugih zanimanja i usmerenja.

Konkurs za angažovanje u "Exit" timu biće otvoren od 7. novembra do 1. decembra, i potrebno je da kandidati odlično govore i služe se engleskim jezikom, da su društveni, pozitivni i ambiciozni, da poznaju, prate "Exit" i svetsku muzičku i festivalsku scenu, te da poseduju kvalitete koje ih čine drugačijim od ostalih. Posebno se vrednuju organizacione veštine, socijalne veštine i, naravno, poznavanje rada na računaru.

Kompletan opis poslova sa uslovima konkursa, kao i formular za prijavu, dostupni su na sajtu www.exitteam.org. Uži krug izabranih kandidata biće pozvan na intervju, a odabrani saradnici počeće sa radom već početkom 2015. godine.

Za dodatne informacije o konkursu na raspolaganju stoji info mail adresa: konkurs@exitteam.org.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA