Kako da se miris od prženja crnog luka manje oseća u kući?

Crni luk je zdrava i neophodna namirnica, ali ne baš prijatnog mirisa...

  • 7

Jelo nije isto bez crnog luka i nezamislivo je da ga izbacimo iz određenih recepata. Ipak, ne može se izbeći miris luka, kako za vreme seckanja, tako i za vreme dinstanja - kad stvarno ume "neprijatno da zamiriše" ceo stan.

Kako ga spremiti, a da u većoj meri poštedimo sebe i ukućane?

Ono što možemo da učinimo je da jednom nedeljno, ili već prema potrebi, pripremimo veću količinu crnog luka - a potom ga zamrznemo.

Posle toga, jednostavno, kašikom odvajamo odgovarajuću količinu i normalno ga koristimo.

Telegraf Kuhinja - Svi recepti na jednom mestu, u plejlisti ispod:

(Telegraf.rs)

Crni luk

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nira

    19. februar 2017 | 20:07

    Nema ljepšeg mirisa od mirisa prženog luka:-)

  • Jean Claude Budak

    19. februar 2017 | 16:04

    Otvori prozor i napravim promaju.

  • ..

    20. februar 2017 | 22:25

    staviti vanilin secer (2-3 kesice) u vodu i pustiti da se kuva dok spremate hranu koja mirise jako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA