Komentari

  • Dragan

    11. jun 2017 | 22:56

    Przi napolju

  • ..

    20. februar 2017 | 22:25

    staviti vanilin secer (2-3 kesice) u vodu i pustiti da se kuva dok spremate hranu koja mirise jako

  • Nira

    19. februar 2017 | 20:07

    Nema ljepšeg mirisa od mirisa prženog luka:-)

  • Jean Claude Budak

    19. februar 2017 | 16:04

    Otvori prozor i napravim promaju.

    • 9. mart 2017 | 23:04

      Jeka

      @Jean Claude Budak

      Veca muka zamrzavati, pa kad treba opet odvajati, sveze dinstati, posle promaja I cao.☺

  • Mirjam

    18. februar 2017 | 13:07

    Kada sam imala vece domacinstvo, sto podrazumeva i vecu kolicinu kuvanja, dinstala bi na kockice po pola, ili kilogram luka, a onda ga spakovala u vecu kesu kao tablu. Ne zauzima mnogo mesta, a lako se odlomi koliko je potrebno. Preporucujem, em imate vec pripremljen luk za dalju upotrebu, em vam skracuje vreme pripremanja jela

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA