Microsoft Office aplikacija sada je besplatna za iOS i Android

Besplatne verzije aplikacije su namenjene isključivo "kućnoj upotrebi" stoji u Microsoft-ovom saopštenju. Ovo će sigurno povećati popularnost najboljeg kancelarijskog paketa programa. Linkove za preuzimanje aplikacije možete pronaći u tekstu

  • 4

Office mobilne aplikacija za iOS i Android su sada potpuno besplatne za privatne korisnike objavio je Microsoft. Više nije potrebna pretplata na Office 365 kako bi se koristile sve funkcije ove aplikacije, već sada svi korisnici mogu da otvaraju i edituju sva dokumenta. Ovo je veoma dobar potez, jer će na taj način Microsoft sigurno još više povećati popularnost najboljeg kancelarijskog paketa programa na svetu.

Većina ljudi baš i ne voli da edituje dokumenta na ekranu pametnog telefona, pa ima smisla zašto se kompanija odlučila da ove aplikacije ponudi besplatno. Na ovaj način će se verovatno veći broj korisnika odlučiti da koristi i pravu desktop verziju Office-a.

Besplatne verzije aplikacije su namenjene isključivo "kućnoj upotrebi" stoji u Microsoft-ovom saopštenju, što znači da sve firme i dalje moraju da imaju pretplatu na Office 365 kako bi je koristile. U stvarnosti su stvari malo drugačije, jer zaposleni mogu da je instaliraju na ličnim telefonima i koriste u poslovne svrhe. Kompanija Microsoft je naravno svesna ovoga, ali s obzirom da će ovo povećati broj korisnika njihovog cloud servisa, ona baš i ne brine o ovom problemu.

Office Mobile aplikaciju za Android možete preuzeti OVDE, a za iOS OVDE.

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stefan

    28. mart 2014 | 13:41

    Apple naplacuje 30 posto provizije svaku prodaju u njihovoj prodavnici. Microsoft je zakljucio da im se to ne isplati i resio da ponudi besplato mobilnu aplikaciju nadajuci se rastu popularnosti desktop aplikacije koja se placa. To je sustina.

  • Gari DR

    28. mart 2014 | 13:02

    Sta god otvorite ili napravite koristeci njihov software oni automatski postaju vlasnici toga.

  • cam

    29. mart 2014 | 15:29

    Ljudi, ove nove office aplikacije za iPad su neverovatne. Ultimativni Office paket za tablete. Ozbiljno razmisljam da puknem 99$ na godisnju pretplatu za 365. Kad li ce android ovo da dobije? U stvari verovatno ni nece posto Google fura svoju pricu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA