AWAKENING OF TOWERS: Igrajte i osvojite ključeve za testiranje prve srpske MOBA igre

Igricu možete igrati na Facebook-u, a oni sa najboljim rezultatima dobiće majice i ključeve za alfa testiranje AoH koje će početi krajem aprila. Cilj je preživeti napade neprijatelja koji nadiru u talasima, veoma je zabavno i zarazno pa vam preporučujemo da obavezno probate

  • 0

Awakening of Towers je najnovija igra koja dolazi iz COFA Games studija i njeno lansiranje će prethoditi Alfa testu Awakenig of Heroes igre, koja je svakako glavni projekat ovog beogradskog tima za razvoj video igara. AoT igračima omogućava svojevrsno zagrevanje za mnogo kompleksniji AoH, koji je najavljen kao prva MOBA igra na ovim prostorima i čije alfa testiranje očekujemo krajem aprila.

Igrajući Awakening of Towers, igrači će imati priliku da premijerno vide dizajn i heroje iz AoH igre ali iz uvrnute perspektive - iz perspektive tornja. Igrači sa najboljim rezultatima biće nagrađeni sa alfa ključevima i Awakening of Heroes majicama.

- Dok igrači u Awakening of Heroes upravljaju herojima koji uz pomoć miniona imaju zadatak da unište protivnički toranj, u Awakening of Towers ćete dobiti interesantnu mogućnost da budete toranj u borbi protiv heroja - objašnjava direktor COFA Games-a Nikola Mitic.

Awakening of Towers možete da igrate na Facebook-u. Iako je igra integrisana i sa Oculus Rift-om, što joj daje dodatni kvalitet, ova opcija za sada neće moći da se iskoristi na Facebook-u jer brauzeri još uvek ne podržavaju ovu tehnologiju. Zbog toga je u pripremi i "stand alone" verzija, koja će omogućiti igračima da osete virtuelnu realnost igre.

Najboljih 10 igrača AoT igre na nedeljnom nivou osvojiće alfa ključ za testiranje Awakening of Heroes, a pet najboljih, dobiće i majice sa slikom heroja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA