Srbin, u saradnji sa američkim kolegama, napravio sajt za pomoć Srbiji preko Bitcoina

Na sajtu SerbiaNeedsHelp.com Lazar Stojković, asistent na Berkliju, je svim njegovim posetiocima predstavio situaciju u kojoj se Srbija našla, i pozvao sve ljude dobre volje koji to žele, da putem kritpovalute Bitcoin-a i Dogcoin-a doniraju pomoć svim ugroženim ljudima u našoj zemlji

  • 0

S obzirom na prirodnu katastrofu koja je zadesila našu zemlju, velika novčana i humanitarna pomoć stiže nam na svih strana. Naravno, svaka donacija je dobrodošla, ali trenutno prikupljena sredstva još uvek nisu dovoljna kako bi se sanirala celokupna šteta izazvana poplavama.

Asistent na Berkliju, jednom od najprestižnijih univerziteta u Americi, je i Lazar Stojković, čovek našeg porekla koji je, kako bi pomogao svom narodu, napravio sajt za donacije putem poznate kriptovalute Bitcoin-a.

Na sajtu SerbiaNeedsHelp.com, Lazar je svim njegovim posetiocima predstavio situaciju u kojoj se Srbija našla, i pozvao sve ljude dobre volje koji to žele, da putem kritpovalute Bitcoin-a i Dogcoin-a doniraju pomoć svim ugroženim ljudima u našoj zemlji. Ove valute još uvek nisu popularne kod nas, ali u inostranstvu itekako jesu.

Više informacija u vezi sa doniranjem putem BitCoin-a možete pronaći OVDE.

Vlada naše zemlje takođe je napravila i račun na PayPal-u putem kojeg svi ljudi iz inostranstva mogu donirati novac kako bi se kriza što pre rešila

Dešavanja uživo u vezi sa poplavama, najugroženijim mestima u Srbiji i vanrednom situacijom možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA