Facebook Messenger dobija nove opcije. Pročitajte i koje

Novi update za Messenger pojavio se nakon što je Facebook slučajno izbacio novu aplikaciju "Slingshot" koja će biti veliki rival popularnom "Snapchat-u". U sve popularnijoj aplikaciji za dopisivanje sada je moguće snimiti kratke video-klipove, ali i lajkovati na nov i interesantan način

  • 0

Izgleda da Facebook svakim ažuriranjem svoje Messenger aplikacije ubaci po neku novu funkciju. Od sada će korisnici moći da snimaju kratke video-klipove u trajanju od 15 sekundi, kako bi ih kasnije podelili sa prijateljima. Nova opcija je skoro ista kao ona na Vine društvenoj mreži.

Verzija 6.0 je takođe dodala nešto što se zove "Big Likes". Kada vam se nešto baš sviđa, dužim držanjem novog "like" dugmeta koje se nalazi u donjem desnom uglu, poslaćete vašem prijatelju veoma veliki "like".

Novi update za Messenger pojavio se nakon što je Facebook slučajno izbacio novu aplikaciju "Slingshot" koja će biti veliki rival popularnom "Snapchat-u".

"Slingshot" će takođe posedovati mogućnost snimanja kratkih videa, ali i poruke koje će se posle kratkog vremena automatski uništavati (isto kao na Snapchat-u).

Facebook Messenger za Android možete preuzeti OVDE, a za iOS OVDE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA