GUŽVA JE VEĆ POČELA: Fanovi u redovima čekaju novi iPhone (FOTO) (VIDEO)

Predstavljanje novog iPhone-a zakazano je za 9. septembar, a najvatreniji fanovi već čekaju ispred Apple radnje na Petoj aveniji u Njujorku

  • 11

Verovali ili ne, ali koliko je iPhone zaista popularan u svetu pokazuje činjenica da su ljudi već počeli da zauzimaju mesta ispred radnji kompanije Apple, pet dana pre nego što će novi telefon biti predstavljen, i barem 16 dana pre nego što će se uređaj naći u radnjama.

Zaposleni u Apple prodavnici na Petoj aveniji u Njujorku potvrdili su da se najvatreniji fanovi polako okupljaju ispred radnje u iščekivanju 9. septembra kada će IT gigant predstaviti novi model telefona.

- Oni čekaju ispred radnje, a ni sami ne znaju šta čekaju zato što ništa nismo zvanično najavili - izjavio je radnik radnje na Petoj aveniji.

Ostalo je još pet dana do predstavljanja jednog od najpopularnijih uređaja današnjice, a videćemo šta nam je gigant iz Kupertina spremio ovaj put.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: businessinsider.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Зврк

    4. septembar 2014 | 23:07

    Дебилизму никада краја!

  • ecc

    5. septembar 2014 | 00:45

    Volim Apple uredjaje i imam iPhone, ali ne bih cekao 5 dana u redu da mi daju dzaba. Stvarno je pojedincima dosadno. Ovo su oni napaceni "da vide drugi sta ja imam (iako ni sam ne znam sta imam)."

  • ja sam

    5. septembar 2014 | 12:25

    Kopiraju nas,mi smo devedesetih ovako cekali hleb u prodavnicama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA