EVO KAKO DA UPOZNATE GEJA: Homoseksualci dobili prvu aplikaciju za "muvanje"!

Grindr aplikacija je veoma popularna među pripadnicima LGBT populacije u svetu, ali i u našoj zemlji. Kako ona funkcioniše, kao i gde je možete preuzeti, čitaćete samo ovde

  • 0

Gej populacija je u većini delova sveta još uvek jako diskriminisana. Iako na njih ne treba gledati kao na abominacije prirode, već normalne, zdrave i prave osobe, to u Srbiji nažalost još uvek nije slučaj. Zbog toga većina gejeva kada je upoznavanje u pitanju, pribegava raznim online sajtovima i aplikacijama kao jedini vid komunikacije sa istomišljenicima. Najpoznatija aplikacija tog tipa je sigurno Grindr.

Grindr je aplikacija koja postoji za Android i iOS operativne sisteme. Besplatna je za preuzimanje, ali ukoliko želite neke dodatne funkcije, kao što su na primer prikazivanje većeg broja profila ili više mesta za čuvanje omiljenih osoba, moraćete da odvojite koji evro za mesečnu pretplatu.

Ova aplikacija je veoma popularna i u našoj zemlji.

Za funkcionisanje Grindra neophodan je internet i uključen GPS, kako bi aplikacija locirala najbliže gej osobe u vašoj blizini. Kada napravite nalog i postavite jednu fotografiju kao profilnu, četovanje i upoznavanje može da počne.

Linkove za preuzimanje Android i iOS verzije Grindra možete pronaći OVDE.

I ne zaboravite, GEJ JE OK!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA