PRATITE UŽIVO NA TELEGRAFU: U ponoć kreće prodaja Ajfona u Srbiji!

U poslovnicama Mts-a na adresama Terazije 24 u Beogradu i Zmaj Jovina 4 u Novom Sadu, posle ponoći moći će da se kupe iPhone 6 i iPhone 6 Plus na 24 rate, po najpovoljnijim cenama na našem tržištu

  • 8

Ove noći, u minut posle ponoći, u Beogradu i Novom Sadu kreće prodaja dugo iščekivanih pametnih telefona kompanije Apple iPhone 6 i iPhone 6 Plus.

U poslovnicama Mts-a na adresama Terazije 24 u Beogradu i Zmaj Jovina 4 u Novom Sadu, ovi pametni telefoni moći će da se kupe na  24 rate, po najpovoljnijim cenama na našem tržištu. U zavisnosti od postpaid tarife, iPhone 6 ili iPhone 6 Plus može da vas košta samo 1 dinar.

Novi iPhone modeli, prepoznatljivi po potpuno novom dizajnu, dolaze sa većim retina HD ekranom, najtanjim i najnaprednijim Multi-Touch ekranom koji je napravljen za iPhone.

iPhone 6 i iPhone 6 Plus pokreće specijalno dizajnirani A8 čip, unapređene energetske efikasnosti, kao i iOS 8 koji u kompaniji Apple opisuju kao najnapredniji mobilni operativni sistem koji je prilagođen većem displeju uređaja.

Ovi modeli takođe poseduju i identifikaciju na otisak prsta (Touch ID), čime se osigurava veća bezbednost podataka koji se na njima čuvaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vase ime

    30. oktobar 2014 | 17:57

    Dobro ste javili na vreme da pripremim kokice...

  • Ming

    30. oktobar 2014 | 23:24

    -_- vau.

  • Nista bitno

    31. oktobar 2014 | 01:43

    Negde sam procita da telefon kosta sve ukupno oko 110 000 dinara, a da za 106 hiljada dinara mozes da odes do amerike kupis telefon i vratis se nazad... :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA