FANOVI JEDVA DOČEKALI: Assassin’s Creed: Rogue konačno dostupan na PC-u! (VIDEO)

Assassin's Creed: Rogue smešten je u 1752. godinu i igrača stavlja u ulogu Šeja Patrika Kormaka koji je okrenuo leđa dotadašnjim drugovima Assassinima i pristupio Templarima

  • 4

Nakon premijere na starijoj generaciji konzola (PlayStation 3 i Xbox 360) pre nekoliko meseci, Assassin's Creed: Rogue sada je dostupan i na PC-u.

Razvojni studio Ubisoft se držao zacrtanog plana, pa je na tržište izbacio prerađenu PS3 i Xbox 360 verziju Assassin's Creed: Rogue.

Assassin's Creed: Rogue smešten je u 1752. godinu i igrača stavlja u ulogu Šeja Patrika Kormaka koji je okrenuo leđa dotadašnjim drugovima Assassinima i pristupio Templarima. On je odlučio da svoj život posveti lovu na nekadašnju braću.

Tokom avanture gejmeri će moći da posete nove lokacije Severne Amerike među kojima su dolina reke koja protiče kroz Apalačke planine, zamrznuti severni Atlantik i Njujork, a u suradnji sa kompanijom Tobii Tech, programeri su dodali podršku za "eye tracking" tehnologiju.

Na originalu za konzole je radio Ubisoft Sofia, dok preradu potpisuje ekipa Ubisofta iz Kijeva. Assassin's Creed: Rogue je moguće nabaviti putem uPlaya, Steam-a, Game-a i Amazona.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: bug.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA