≫ 

Sada se možete registrovati na Telegramu bez SIM kartice, ali postoji caka

Ovo novo ažuriranje takođe donosi nekoliko drugih značajnih dodataka

  • 0
Telegram aplikacija Foto: Shutterstock

Telegram ima reputaciju da donosi mnoštvo funkcija ispred WhatsApp-a, kao što su podrška za više naloga, kanali i još mnogo toga. Sada je kompanija najavila ažuriranje za korisnike kojima je privatnost izuzetno važna.

Kompanija je najavila da će nakon najnovijeg ažuriranja, korisnici moći da naprave Telegram nalog bez SIM kartice. Ipak, postoji caka. Moraćete da kupite anonimni telefonski broj na platformi Fragment.

Vredi napomenuti da se ovi anonimni brojevi mogu koristiti samo u kombinaciji sa Telegramom. Ipak, ovo je i dalje prilično kul funkcija ako ne želite da svoj postojeći broj povežete sa Telegramom iz bilo kog razloga (npr. privatnost).

Šta još donosi novo ažuriranje?

Pored ovoga, korisnici će dobiti funkciju automatskog brisanja poruka za sve nove četove, poboljšanu funkcionalnost tema u grupama, režim "agresivne zaštite od neželjene pošte" za grupe i mogućnost generisanja privremenog QR koda kako bi ljudi mogli da vas dodaju bez korisničkog imena ili broja telefona.

Telegram takođe donosi razne promene u vezi sa emodžijima, kao što je pretraga emodžija na iOS-u, više prilagođenih emodžija za premijum korisnike i više interaktivnih emodžija.

Kompanija je potvrdila da je skladištenje u Android aplikaciji "remontovano", tačnije, sada možete da vidite koliko skladišta vam koristi koji čet i moći ćete da brišete čitave vrste medija iz četova, na primer sve video snimke u određenom četu.

Ovo je izuzetno korisna funkcija, i možemo reći da Telegram za sada ide u dobrom smeru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA