Ako koristite Facebook Messenger, više nećete morati u prodavnicu! (FOTO)

Dovoljno je samo da imate kreditnu karticu kako biste kupili neki proizvod putem Messengera. Ovo je samo jedan od noviteta koje je kompanija Facebook predstavila na F8 konferenciji

  • 1

Facebook je održao svoju F8 konferenciju na kojoj je predstavio brojne novitete koji će uskoro zaživeti na popularnoj društvenoj mreži. Jedan od njih je i to da Facebook Messenger aplikacija postaje Messenger Platforma.

Prema rečima Marka Zakerberga, čuvena aplikacija je sada ekosistem koji se može koristiti za kreiranje i deljenje sadržaja nezavisnim od Facebookovg News Feeda.

FACEBOOK UVEO OPCIJU ZA ZABORAVNE: Zna šta ste radili prošlog leta!

To znači da će korisnici moći da instaliraju aplikacije, ali i da kupuju proizvode unutar samog Messengera. Trenutno postoji više od 40 aplikacija koje se mogu instalirati putem Messengera, a koje će poboljšati konverzaciju među korisnicima. Neke od njih su ESPN, Weather Channel, JibJab, Ditty...

Vesti svetskih medija će se direktno objavljivati na Facebooku!

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Možda najznačajnija promena koju je doživeo Messenger jeste opcija Business on Messenger koja će korisnicima omogućiti komunikaciju sa kompanijama, brendovima i radnjama širom sveta. Konverzacije sa njima neće baš biti u stilu "Gde ste, šta ima?", već će imati veze sa transakcijama, kupovinom i porudžbinama.

Korisnici će moći da kontaktiraju kompanije kako bi dobili informacije o nedavno kupljenim stvarima, kao i da bi promenili porudžbinu ili saznali kada će ona biti isporučena. Takođe, ukoliko imate kreditnu karticu moguće je kupovati proizvode direktno iz aplikacije.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MmRale

    26. mart 2015 | 15:53

    Super aplikacija sad ne moram više da čekam u red za burek ujutru!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA