NAJBOLJI DO SADA: Ove godine stižu 3 nova iPhone-a?

"DigiTimes" je istakao da će sva tri nova iPhone-a imati Corning Gorilla Glass zaštitno staklo, kao i Force Touch tehnologiju koja može da razlikuje jačinu kojom korisnik pritiska ekran

  • 16

Nije neuobičajeno da Apple predstavi dve verzije iPhone-a svake godine. Međutim, ove godine bi čuvena kompanija mogla da predstavi čak tri nova smartfona.

Prema tvrdnja portala "DigiTimes", Apple planira da predstavi dodatni model, iPhone 6C, koji bi bio pristupačniji od 6S i 6S Plus modela koji će se takođe pojaviti kasnije ove godine.

Peta generacija iPhone-a je takođe imala smartfon sa oznakom C koji je bio namenjen za korisnike sa plićim džepom. On je imao plastično kućište i bio je dostupan u nekoliko različitih boja.

Nedavno se pojavila informacija da Apple testira iPhone u pink boji.

"DigiTimes" je istakao da će sva tri nova iPhone-a imati Corning Gorilla Glass zaštitno staklo, kao i Force Touch tehnologiju koja može da razlikuje jačinu pritiskanja ekrana.

Foto: Flickr/ Noodles and Beef Foto: Flickr/ Noodles and Beef

iPhone 6S Plus će imati Samsungov A9 procesor, dok će jeftiniji 6C imati A8 procesor. Svi modeli će dolaziti sa Touch ID skenerom za otisak prsta i NFC čipom koji omogućava plaćanje putem Apple Pay servisa.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A. Паламудов

    27. mart 2015 | 15:59

    "iPhone 6S Plus će imati Samsungov A9 procesor" ...pa mislim da je suvišan bilo kakav komentar, zar ne gospodo "iphone je najbolji itd..."

  • Miloš

    27. mart 2015 | 13:08

    Naravno Samsung pravi delove za iphone...Samo budala moze da voli apple

  • Kotromanic Bosanski Kralj

    27. mart 2015 | 13:47

    I ovi vise nisu normalni,svako dva mjeseca novi mobitel. Pa ko ce to sve kupovati?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA