Apple sprema DŽINOVSKI iPad!

Pored povećane veličine ekrana, rezolucija iPad Plus tableta biće 2K, a kućište će biti debljine svega 7 milimetara i teško 700 grama

  • 4

Apple se sprema da ove godina na tržište izbaci džinovski tablet pod imenom iPad Plus, koji će imati ekran dijagonale 12,9 inča. Ovim uređajem, div iz Kupertina planira da postane konkurencija Microsoft Surface tabletima.

Ovako Apple zarađuje MILIJARDE!

Apple se nada da će veliki tablet omogućiti razlikovanje iPad-a i velikog iPhone-a 6 Plus.

Oćekuje se da će iPad Plus dolaziti sa novom olovčicom (stylus) koja će biti osetljiva na pritisak, ali i sa novim ekranom koji će takođe moći da razlikuje jačinu kojom ga korisnik pritiska (pressure sensitive screen).

Apple novi tablet opremiti i NFC čipom koji će omogućiti korišćenje Apple Pay servisa.

Pored povećane veličine, ekran na iPad-u Plus će imati 2K rezoluciju, a kućište će biti debljine svega 7 milimetara i teško 700 grama.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • daly1980

    6. maj 2015 | 22:34

    Videli od Samsunga da i nije tako los veliko tablet. Primera radi note12.2 i tab pro 12.2. Ali nisu da ih satima drzis u jednu ruku. Ja imam tab pro i ne bi ga menajao za tablet on 10 cola.

  • Dean

    6. maj 2015 | 07:52

    Mogli bi da smanje te ivice od ekrana sve su vece i vece umesto da bude ave manje i manje....

  • Rothschild

    7. maj 2015 | 18:55

    Apple sigurno neće ugraditi hardver koji omogućava Apple Pay uslugu u iPad. Takođe ekran neće razlikovati jačinu pritiska (kao na Apple Watch), a pitanje je uopšte i da li će praviti iPad veći od sadašnjeg. Tu rupu su već popunili sa novim MacBook računarom. Stari model će možda malo redizajnirati spolja, pojačati karakteristike hardvera i ubaciti nekoliko novih cool funkcija kroz iOS 9 koji će privući nove kupce. I to je to. Ne očekujte od Appla nešto radikalno. To jednostavno nije njihov stil.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA