LILY JE NAJBOLJI DRON IKADA NAPRAVLJEN: Evo i zbog čega! (VIDEO)

Lily pored običnih video snimaka Full HD rezolucije, može da snima i usporene video snimke, a način na koji to radi je fenomenalan

  • 1

Startup kompanija Lily predstavila je novu vrstu drona koji bi mogao da postane popularniji čak i od GoPro kamere. Reč je o bespilotnoj letelici koja u sebi ima ugrađene kamere, i koja će svog vlasnika sama pratiti u stopu i snimati.

Lily za praćenje koristi GPS uređaj koji vlasnik nosi u svom džepu ili na zglobu, a dron takođe koristi tehnologiju preoznavanja lica vlasnika.

Uređaj koji se nalazi kod vlasnike će snimati zvuk, koji se potom može ubaciti sa video snimkom koji je napravio sam dron, s obzirom da elise obično nadjačaju zvuk okoline.

Lily pored običnih video snimaka Full HD rezolucije, može da snima i usporene video snimke. Ova letelice je takođe i vodootporna, a kamere su ugrađene u nju zbog zaštite.

Lily Dron

Lily će u pretprodaji koštati 499 dolara, dok će regularna cena kada se dron nađe u prodaji biti duplo veća, tačnije 999 dolara.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tapi

    29. maj 2016 | 16:08

    lily dron je vrhh još samo kad bi mu baterija trajala bar sat vremena a ne 20 minuta kao sto piše u karakteristikama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA