OKTOBAR ĆE PRIPASTI AJFONU: Epl sprema šestu generaciju svog telefona!

Najpopularniji smartfon na svetu će imati varijaciju A5X procesora i jedan gigabajt RAM memorije i stiže nam na jesen, tvrdi jedan od direktora Fokskona, kineskog partnera kompanije pokojnog Stiva Džobsa

  • 0

Šesta generacija Ajfona stiže u oktobru! Tako barem tvrdi jedan od direktora Fokskona, kineskog partnera Epla koji za kompaniju pokojnog Stiva Džobsa pravi najpopularniji telefon u istoriji.

Nakon jednog noviteta ove godine, "novog Ajpeda", Epl očito radi na ozbiljnom unapređenju svog glavnog proizvoda, Ajfona, koji se testira u "školjki" "četvorke", ali se posebno naglašava da će biti potpuno novog dizajna.

U sebi će imati A5X procesor, ali će biti u pitanju njegova posebna varijacija, pošto je taj čip napravljen da podrži Retina displej na novoj Ajpedu, te stoga neće biti mnogo smisla staviti ga u telefon. Pored toga, imaće i 1GB RAM memorije.

Pored toga, najavljuje se i izbacivanje pete generacije Ajpoda. U unutrašnjoj komunikaciji Epla nosi oznaku 5.1, što je drastičan skok sa trenutne verzije 4.1, pa se to tumači kao ozbiljno unapređenje ovog uređaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA