U PREVOZU, KOLIMA ILI NA PAUZI: Uz ovih 5 aplikacija ćete najlakše “ubiti” vreme

Pet aplikacija koje se nalaze u nastavku su idealne kada nemate šta pametnije da radite

  • 2

Današnji život ne možemo da zamislimo bez pametnih telefona i raznih aplikacija koje nam olakšavaju život i omogućavaju da budemo u kontaktu sa porodicom i prijateljima. Međutim, ponekad samo želimo da "ubijemo vreme", pa su aplikacije koje se nalaze u nastavku idealno rešenje za to.

Pomoću ove aplikacije ćete moći da pričate sa telefonom, BUKVALNO!

Bilo da se nalazite u prevozu, na pauzi ili putujete na more, ove aplikacije su idealne kada nemate šta pametnije da radite.

Candy Crush Saga

Ovo je jedna od najpopularnijih igrica za pametne telefone na svetu. Čak i da je ne igrate, sigurno ste bar jednom dobili zahtev na Facebooku za ovu igricu. Sa preko 46 miliona igrača, Candy Crush Saga je porazila i čuveni FarmVille. Dostupna je za Android i iOS.

Foto: Flickr/LoKan Sardari Foto: Flickr/LoKan Sardari

QuizUp

Ukoliko volite da se takmičite, QuizUp je savršena aplikacija koja će omogućiti da sopstveno znanje odmerite sa igračima širom sveta. Potrebno je da za početak odaberete temu koja vam je bliska, a zatim možete da se takmičite sa ljudima širom planete, ali i sa svojim prijateljima. Odgovarajući na pitanja vezana za odabranu sakupljate poene, a pobednik je naravno onaj ko brže odgovori na pitanje. QuizUp je dostupan za Android, iOS i Windows Phone.

Temple Run 2

Reč je o avanturističkoj igri koja je prepuna zabave. Kako i samo ime kaže, trčite kroz mape i pokušavate izbeći prepreke. Temple Run sa svojim nastavcima je skinut preko milijardu putu širom sveta. Dostupan je za Android, iOS i Windows Phone.

Imgur

Imgur je online aplikacija za slike. To je mesto gde ćete naći hiljade različitih fotografija i gifova koji će vas sigurno nasmejati, a možete nešto i naučiti. Dostupna je za Android i iOS.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

2048

2048 je vrlo zarazna mozgalica, a u njoj razmeštate male ploče s brojevima s ciljem kombinovanja sve do broja 2048. Wall Street je ovu aplikaciju opisao kao Candy Crush za matematičare. Dostupna je za Android, iOS i Windows Phone.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zla devojčica

    30. jun 2015 | 17:06

    Temple run je čudo, dečko i ja se posvadjali sto on ima 7 miliona a ja 400k i ja se zaigrala na putu ka faksu i dodjen do 14 miliona. I onda dodje kao "pa dobro, nisam se ni trudio" aha, nisi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA