ASUS ZENFONE 2: Prvi smartfon sa 4 GB RAM memorije dostupan u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)

Uz 4GB RAM-a i brzi 64-bitni Intel Atom Z3580 procesor sa četiri jezgra, vaš telefon ne samo da će sa lakoćom pokretati sve aplikacije, ma koliko zahtevne bile, već će to moći da radi još dugo, sa svim nadolazećim aplikacijama

  • 10
Foto: Promo Foto: Promo

ASUS na tržište mobilnih telefona u Srbiji ulazi na velika vrata, modelom Zenfone 2. U pitanju je prvi mobilni telefon na svetu sa 4 GB RAM memorije, ali to nije jedina stvar koja ga izdvaja od konkurencije.

Ergonomski oblikovan i na bokovima debeo samo 3,9 mm, Zenfone 2 savršeno leži u ruci, bez opasnosti od klizanja, a tasteri smešteni na poleđini omogućavaju lako i intuitivno korišćenje.

IPS ekran dijagonale 5,5 inča, pune HD rezolucije i živopisnih boja dominira prednjom stranom uređaja, a Corning Gorilla Glass 3 pruža odličnu zaštitu od grebanja, pa se s pravom može reći da ovaj ekran ispunjava zahteve i najprobirljivijih korisnika.

Za razliku od većine drugih vrhunskih telefona, Zenfone 2 ZE551ML ima podršku za dve SIM kartice, pri čemu obe mogu biti aktivne istovremeno, pa vam se neće desiti da propustite važan poziv. Uz 4GB RAM-a i brzi 64-bitni Intel Atom Z3580 procesor sa četiri jezgra, vaš telefon ne samo da će sa lakoćom pokretati sve aplikacije, ma koliko zahtevne bile, već će to moći da radi još dugo, sa svim nadolazećim aplikacijama. U svetu u kome se sve brzo menja i zastareva, ASUS Zenfone 2 predstavlja sigurnu investiciju.

PixelMaster kamere su još jedan od aduta sa kojima se Zenfone 2 izdvaja od konkurencije. Posebno vredi istaći Low Light mod, sa kojim možete praviti odlične fotografije i u uslovima slabog osvetljenja. Kada vam je potrebna slika velike rezolucije i oštrine, tu je Super Resolution mod, koji pravi fotografije ekvivalentne rezoluciji od čak 52 MP. Zenfone 2 je opremljen sa dva blica, koji obezbeđuju prirodne boje na slikama.

Foto: Promo Foto: Promo

Baterija velikog kapaciteta garantuje da ćete svoj Zenfone koristiti duže nego što očekujete od telefona ovakvih performansi. Da stvar bude još lepša, BoostMaster tehnologija omogućava da bateriju napunite preko 50 odsto za manje od pola sata. Samo 10 minuta punjenja obezbeđuje mogućnost razgovora u trajanju od 4 sata na 2G mreži i preko dva ipo sata na 3G mreži.

Zenfone 2 ZE551ML je dostupan u sivoj, crvenoj i zlatnoj boji. Za one koji žele manji telefon, ASUS je spremio Zenfone 2 ZE500CL, sa ekranom dijagonale 5 inča, koji je dostupan u beloj i crvenoj boji.

Foto: Promo Foto: Promo

Do polovine jula traje promotivna akcija, sa popustima do 5.000 dinara.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Makarije

    3. jul 2015 | 21:22

    Pa naravno da je slabiji od iPhone 6 i S6 Edge kad kosta duplo manje. Zenfone 2 nije savrsen, ali za te pare nema bolji. Igrao sam se malo sa njim juce u radnji i bas me prijatno iznenadio. Ovakve performanse nude daleko skuplji telefoni, a i izrada mu je na visokom nivou. I Dual SIM je, a to nemaju ni iPhone 6 ni S6 Edge. Plus sto u Zenfone 2 mozes da stavis i MicroSD karticu, a u ove duplo skuplje ne mozes.Doduse, nije tanak na sredini kao neli, ali uz sve ostalo sto nudi ovo stvarno nije neka mana. Ako skupim pare kupujem onaj sa 4 GB RAMa i 32GB storage/a.

  • Detlic Pera

    3. jul 2015 | 15:17

    Kopija LG-a, znaci valja... Ja imam LG G2 vec godinu dana, i stvarno radi bez greske

  • Ma Caoo

    3. jul 2015 | 21:20

    Zanimljiv fon

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA