ODMAH IH INSTALIRAJTE: Pomoću ovih aplikacija napravićete VRHUNSKE SELFIJE! (FOTO)

Aplikacije koje se nalaze u nastavku dostupne su i za Android i za iOS uređaje, a pomoću njih budite sigurni da ćete napraviti vrhunske selfije

  • 3

Selfi groznica i dalje hara svetom, a za dobar selfi potrebna vam je dobra kamera, fotogenično lice i naravno aplikacija koja će sve to ukombinovati kako treba.

NIJE NJUZ: Rusija izdala priručnik za pravljenje SELFIJA!

Aplikacije koje se nalaze u nastavku dostupne su i za Android i za iOS uređaje, a pomoću njih budite sigurni da ćete napraviti vrhunske selfije.

Facetune

Printskrin: itunes.apple.com Printskrin: itunes.apple.com

Facetune omogućava profesionalne opcije za retuširanje lica. Tako na primer možete izbeliti zube, ukloniti bubuljice, smanjiti obraze i podbradak, a najbitnije je da je korišćenje veoma jednostavno. Sve se svodi na biranje određene opcije i prelaskom prsta po delu lica koji želimo da popravimo.

Nažalost, ova aplikacija nije besplatna, pa ćete za njeno instaliranje morati da izdvojite koji evro.

Retrica

Printskrin: itunes.apple.com Printskrin: itunes.apple.com

Retrica će vaše selfije pretvoriti u umetnička dela. Ona omogućava slikanje sa više od 100 različitih filtera. Moguće je zatamniti ivice, podesiti tajmer za slikanje, ili napraviti nekoliko uzastopnih fotografija za kolaž. Iz aplikacije je moguće direktno objavljivanje slike na svim popularnim društvenim mrežama.

Photo Editor by Aviary

Printskrin: play.google.com Printskrin: play.google.com

Aviary je moćna aplikacija za editovanje fotografija, a koliko je ona napredna pokazuje i činjenica da ju je kupila kompanija Adobe, koja je zaslužna za čuveni Photoshop. Ova aplikacija ima opciju automatskog poboljšanja (auto-enhance) slike, a tu je i gomila efekata i okvira, mogućnost crtanja, dodavanja teksta, seckanja fotografije.

Perfect365

PRintskrin: itunes.apple.com PRintskrin: itunes.apple.com

Pomoću Perfect365 aplikacije brzo i lako možete promeniti boju očiju, kože, ali i dodati šminku. U njoj postoji više od 20 napredih funkcija za ulepšvanje. Moguće je promeniti konturu lica, izbeliti zube, skratiti obrve.

Photo Wonder

PRintskrin: itunes.apple.com PRintskrin: itunes.apple.com

Reč je o aplikaciji za kameru koja u realnom vremenu, tačnije pre slikanja, dodaje efekte. U njoj je moguće kropovati i rotirate fotografije, ali i podešavati osvetljenje, kontrast i zasićenost boja. Takođe, moguće je promeniti boju kože, ulepšati lice, ukloniti akne, povećati oči. Korisnici u njoj mogu kreirati i kolaže.

Photo Wonder za Android možete preuzeti OVDE, a za iOS OVDE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: phonearena.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA