Apple će novim iPhone-om rešiti problem koji imaju milioni korisnika!

Informacije o rešenju problema sa kojim se svakodnevno susreću milioni korisnika iPhone-a dolaze iz fabrika kompanije Foxconn, koja inače proizvodi delove za čuveni telefon

  • 3

Prema najnovijim informacijama koje kruže internetom, Apple će konačno prestati sa proizvodnjom iPhone-a koji imaju samo 16 GB memorije. Ovo bi moglo da se desi već na jesen sa pojavom iPhone-a 6S, a promenu će sigurno pozdraviti svi korisnici koji često imaju problema sa nedostatkom memorije.

APPLE NE POSUSTAJE: Za tri meseca prodao 47,5 miliona iPhone-a i zaradio 11 milijardi dolara!

Ove informacije dolaze iz fabrika kompanije Foxconn koje inače proizvode delove za iPhone.

Naime, u njihovom izveštaju je navedeno kako na pakovanjima za iPhone 6S više nema oznake od 16GB, već se nalaze oznake za modele od 32, 64 i 128 gigabajta.

Samsung je sa Galaxy S6 modelom prestao da proizvodi model od 16 gigabajta, pa je vrlo verovatno da će isti recept primeniti i Apple.

Takvu odluku korisnici bi zasigurno pozdravili, s obzirom na to da su kamere i aplikacije sve naprednije, pa je neophodan sve veći prostor za skladištenje podataka.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: bug.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Edis Pazarac

    23. jul 2015 | 07:35

    Lopovi su oni i znaju šta rade.Jednostavni slot za memorijsku karticu bi rešio problem.Kupiš 128 Gb i uživaš.A ovako 16,32,64 i to plaćaš papreno razliku modela.

  • Vlada

    23. jul 2015 | 09:51

    Treba praviti sa minimum 64 i ne vidim zasto ne bi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA