BUDITE PRVI: 5.000 dinara popusta za prvih 100 kupaca Tesla mobilnog telefona! (FOTO) (VIDEO)

Evo na koji način, posle čitanja ovog teksta na Telegrafu možete da postanete ponosni vlasnik novog srpskog mobilnog čuda po jeftinijoj ceni

  • 39

Povodom svetske premijere Tesla Smartphone-a 6, kompanija Comtrade vam poklanja vaučer od 5.000 dinara za kupovinu prvog domaćeg pametnog telefona.

Evo koliko košta Tesla telefon! (FOTO) (VIDEO)

Evo na koji način, posle čitanja ovog teksta na Telegrafu možete da postanete ponosni vlasnik novog srpskog mobilnog čuda po jeftinijoj ceni:

Dovoljno je da u četvrtak 23. jula posetite Comtrade poslovni centar na Novom Beogradu (ul. Savski nasip 7) u 18 časova. Prvih 100 posetilaca dobiće vaučere sa kojima ostvaruju popust od 5.000 din, a sve goste očekuju osveženje i promotivne aktivnosti u kojima i oni koji nisu ušli u prvih 100 mogu besplatno da dobiju ovaj izuzetni telefon.

SVETSKA EKSKLUZIVA: Pogledajte PRVE fotografije TESLA pametnih telefona!

Foto: Promo Foto: Promo

Kako kaže direktor marketinga kompanije Comtrade, Ljubomir Ristić, brend Tesla nastao je po ugledu na viziju Nikole Tesle koji je sanjao o tome da dobrobiti od tehnološkog napretka budu dostupne svima. Prateći ovu ideju, Comtrade je osmislio uređaje koji su pristupačni po ceni, a po kvalitetu – dostojni svog imena.

Ristić je poručio i da su premium karakteristike Tesla Smartphone-a 6 barem za klasu iznad njegove cene. Ovom akcijom Comtrade želi da obeleži dolazak prvog domaćeg pametnog telefona, ali i dodatno podrži ideju u kojoj su vrhunski mobilni uređaji dostupni svima.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

I nastavite da čitate Telegraf i da nas pratite na našoj facebook stranici, jer samo za naše čitaoce uskoro slede nove akcije, popusti, pokloni...

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA