RAT SE NASTAVLJA: Samsung napravio reklamu u kojoj ISMEVA iPhone. Pogledajte i zbog čega! (VIDEO)

Reklama pokazuje iPhone 6 Plus nekoliko puta, a sve kako bi se pokazalo da nema mogućnost koju već imaju neki Samsung pametni telefoni

  • 18

Ubrzo nakon što je Apple predstavio iPhone 6S i 6S Plus, Samsung je objavio TV reklamu u kojoj ismeva iPhone zato što nema funkciju koju već imaju neki modeli južnokorejske kompanije. Reč je o bežičnom punjenju.

EKRAN NA TELEFONIMA VIŠE NIJE KAO PRE: Novi iPhone ima 3D ekran!

Glavni moto u reklami glasi "To nije telefon, to je Galaxy" (It's not a phone, it's a Galaxy). Ovaj moto je osmišljen kao odgovor na Apple-ov "Ukoliko nije iPhone, nije iPhone".

Reklama pokazuje iPhone 6 Plus nekoliko puta, a sve kako bi se pokazalo da nema mogućnost bežičnog punjenja. Istovremeno, Samsung podseća da njegovi telefoni kao što su Galaxy Note 5 i S6 Edge+ imaju ovu sposobnost.

Pomenuti modeli kompanije Samsung već su dostupni u prodaji, a rezervacija novih iPhone-a počeće 12. septembra, dok će se u prodaji naći od 25. septembra.

Pogledajte spornu reklamu:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: phonearena.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hee

    11. septembar 2015 | 12:41

    Ismeva pa posle stavi otisak prstiju, pa ukine micro sd slot, pa ne moze baterija da se skine, pa prepravlja android da ne moze (kao na pocetku) da jednostavan nacin da se menjaju romove... hm da jos pokusava da napravi svoj os Tzen ili kako se vec zove... Pa cak i standove za izlaganje modela kopira, boju na digitronu ... Sad je na redu da Samsung izmisli 3D ekran. Da ne bude zabune ja ovo kucam sa Note3, ali realno debelo ih kopiraju.

  • Djordje

    11. septembar 2015 | 13:25

    Samo neka se oni svadjaju i neka prave sto bolje telefone to je za nas korisnike najbitnije. Zdrava komkurencija!!!!!!!

  • llalllallla122

    11. septembar 2015 | 17:26

    Kako jadno i bedno od samsunga. Ne kazem da je losa funkcja bezicno punjenje dobra je ali samsunge nisi ni priblizno iphone a ne da je ti zasmejavas nekoga sve si od galaxi 2 si poceo da iskopiras iphona a sad kao nema to funkcju kao prvo bolje bi bilo da prestane da koci svaki dan po 5 puta dnevno iphone ne koci 1 put u mesec dana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA