POMOZITE MIGRANTIMA: Donirajte novac, a Google će uplatiti isto koliko i vi!

Korisnicima Google-ovih usluga se na vrhu prozora internet pretraživača nalazi obaveštenje pomoću kojeg internet gigant poziva ljude da pomognu

  • 3

Kompanija Google se uključila u rešavanje najveće svetske migrantske krize i to na jedan veoma human način. Naime, internet gigant je pozvao sve ljude dobre volje da doniraju novac u humanitarne svrhe, a Google će za svaku donaciju korisnika uplatiti istu količinu novca.

Evo šta se desi kada u Google ukucate "Super Mario Brothers"!

Cilj je prikupiti 11 miliona dolara, a do sada je prikupljeno 5.255.507 dolara.

- Evropa, Bliski istok i severna Afrika suočeni su s najvećom izbegličkom i migrantskom krizom od Drugog svetskog rata. Google je donirao milion evra organizacijama koje pružaju humanitarnu pomoć na terenu i pozivamo vas da nam se pridružite donirajući već danas - stoji na sajtu na kojem Google sve korisnike poziva da pomognu.

Korisnicima Google-ovih usluga se na vrhu prozora internet pretraživača nalazi obaveštenje pomoću kojeg internet gigant poziva ljude da pomognu.

Sav uplaćeni novac dobiće organizacija Network for Good koja će ga proslediti  i rasporediti Doktorima bez granica, Međunarodnom odboru za pomoć, organizaciji Save the Children, kao i Visokom povereništvu UN-a za izbeglice. Ukoliko se odlučite da podržite akciju i donirate novac, Google će se pobrinuti da dobijete potvrdu kojom možete tražiti poresku olakšicu.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: tportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbIN

    17. septembar 2015 | 12:50

    Da imam milone ,ovim arapima ne bih dao jedan jedini dinar. A i dinar koji ne uzimam na kasi kao kusur pre cu da bacim u Dunav nego njima dam .

  • Miki

    17. septembar 2015 | 13:14

    Sramota je da google i fb i ostale velike internet firme koje imaju kapital u milijardama traze od ljudi da doniraju umesto da oni doniraju tu sumu, to je za njih sica...

  • draleRS

    18. septembar 2015 | 12:55

    pored toliko ugrozenih srba da dajem njima,nikad.koliko su oni pomagali srbima kad je bio rat I da li su srbi mogli da prelaze granicu bez dokumenata?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA