Novi BlackBerry telefon je prvi Android sa KLIZEĆOM TASTATUROM! (VIDEO)

Dizajn dosta podseća na nekadašnje telefone koji su imali kliznu tastaturu, a za sve one koji ne mogu da se odvoje od fizičke tastature na svom mobilnom telefonu, BlackBerry Priv biće najbolji izbor

  • 2

Kompanija BlackBerry će uskoro predstaviti svoj prvi Android pametni telefon, a sada je na radost svojih fanova objavila i video-snimak novog telefona koji će imati kliznu tastaturu.

BlackBerry sprema Android telefon koji će imati nešto što nema nijedan drugi!

BlackBerry Priv dolazi sa Full HD ekranom od 5,4 inča, 3 GB RAM memorije, 32 gigabajta prostora za skladištenje podataka, procesorom od 1,8 GHz i zadnjom kamerom od 18 Mpix.

Dizajn dosta podseća na nekadašnje telefone koji su imali kliznu tastaturu, a za sve one koji ne mogu da se odvoje od fizičke tastature na svom mobilnom telefonu, BlackBerry Priv biće najbolji izbor.

Čuvena kanadska kompanija je i dalje u problemu i nada se da će ove godine uspeti da proda pet miliona telefona, inače će morati da napusti ovaj biznis zauvek. Kako bi to postigla ova kompanija se oslanja na sve popularniji Android operativni sistem, umesto sosptveno BB10.

Printskrin: Youtube/BlackBerry Printskrin: Youtube/BlackBerry

Za sada nije poznato kada će se pojaviti BlackBerry Priv, kao ni koliko će mu biti cena.

Pogledajte video:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA