PUTUJTE KROZ BEOGRAD KAO PRAVI DŽEDAJ: Sve što vam je potrebno za to je OVA APLIKACIJA!

CAR:GO nikad nije bio više COOL!

  • 3
Foto: Promo Foto: Promo

Grupa mladih, posvećenih i zapadno obrazovanih momaka odlučila se da svoju ideju pretvori u biznis. U Beogradu tim ljudi pod nazivom Car:Go nije čekao da se prva i prava ride-sharing aplikacija pojavi na ulicama grada, već su odlučili da oni sami naprave jednu. Neki će reći da je u pitanju klon Uber aplikacije, ali to baš i nije tako!

Foto: Promo Foto: Promo

Oni koji pažljivije pogledaju videće da je ustvari Car:Go-a mini-klasa pretvorena u ikonu mračne strane Vejderovskog izgleda koja putuje brzinom svetlosti do vaše lokacije i prevozi vas kroz galaksiju Beograd. S tim u vezi nije iznenađenje ako se Čubaka dokotrlja u svojoj Car:Go limuzini koja izgleda kao svemirski brod.

Foto: Promo Foto: Promo

Svi džedaji koji bi želeli da koriste Car:Go treba da znaju da im je za to potreban samo mobilni telefon preko koga mogu naručiti vozilo, ali i platiti za svoj svakodnevni odlazak na posao. Oni koji se ne pridržavaju ovih pravila će ostati nasukani na nekoj planeti ili još gore ostati prepušteni stormtruperima prerušenim u taksiste.

Foto: Promo Foto: Promo

Stoga, oni pravi džedaji koji putuju kroz galaksije i zadržavaju se u Beogradu ne smeju ugroziti svoje misije korišćenjem alternativa.

Neka je sila Car:Go sa vama!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    17. decembar 2015 | 09:12

    Vozio sam se par puta i prezadovoljan sam. Jeftinije je minimum za 30% od običnog taksija, noću i do 50%. Na primer start je 61 dinar a u taksiju je 170. Ko ne veruje neka proba :)

  • Ideja

    16. decembar 2015 | 14:07

    Strava. Car go postaje sve bolji i bolji. Samo napred!!!

  • Dart Vader

    16. decembar 2015 | 14:01

    Cubaka vozac. Stvarno vrhunska fora. Odlicna aplikacija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA