O NJOJ PRIČA CEO SVET: Peach je nova aplikacija koju ODMAH morate da isprobate (FOTO)

U jednom trenutku novu aplikaciju Peach pokušao je da koristi ogroman broj ljudi, što je dovelo do pada servera

  • 0

Društvene mreže u potpunosti je uzdrmala pojava nove aplikacije Peach (breskva). Nju je napravio jedan od osnivača čuvenog Vine-a, Dom Hofman, a Peach svojim korisnicima omogućava da budu svoji, kao i da na zabavan i jednostavan način uvek budu u kontaktu sa prijateljima.

 

ZA VAŠE DOBRO: Ove aplikacije odmah obrišite sa telefona!

 

Peach je zapravo mešavina Twittera i Slacka, a nakon što kreirate nalog i dodate prijatelje, u aplikaciji će se izlistati stream najnovijih informacija koje su vaši prijatelji objavili na sopstvenom "wall-u".

 

Moguće je komentarisanje i lajkovanje objavljenih postova, a na vašem zidu možete objaviti skoro sve što vam padne na pamet: gifove, fotografije, doodle-ove i još puno toga.

 

U dnu ekrana nalazi se nešto što tvorci nazivaju "magic words" (magične reči), a kucanje reči "here" će dodati vašu trenutnu lokaciju, "draw" će omogućiti da crtate po ekranu, "tv" da podelite sa prijateljima šta trenutno gledate, a tu je još i gomila drugih interesantnih stvari.

 

Printskrin: itunes.apple.com

Printskrin: itunes.apple.com

 

Primera radi, moguće je ukucati "song" kako bi Peach identifikovao koju pesmu trenutnu slušate, dok će "weather" objaviti trenutnu vremensku prognozu na vašem "wall-u". Šta sve možete da ukucate pogledajte OVDE.

 

U jednom trenutku ovu aplikaciju je pokušao da koristi ogroman broj ljudi, što je dovelo do pada servera. Da li će Peach uspeti da dostigne popularnost koju ima Slack, Snapchat i ostale popularne aplikacije, videćemo.

 

Za sada preko nje nije moguće dopisivanje, ali će se i ta opcija možda uskoro pojaviti.

 

Peach je za sada dostupan za korisnike iOS-a, a možete je besplatno preuzeti OVDE.

 

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA