OTKRIVAMO: Evo koliko će koštati novi Samsungovi telefoni u SRBIJI (VIDEO) (FOTO)

Samsung Galaxy S7 i S7 Edge će se u Srbiji u prodaji naći od 11. marta, a u nastavku pogledajte koliko će koštati i šta sve imaju

  • 22

Samsung je prezentacijom Galaxy S7 i S7 Edge telefona oduševio svetsku javnost, prvenstveno jer je to prva prezentacija koja je prisutne odvela u virtuelnu stvarnost. Nove perjanice južnokorejske kompanije u Srbiji će biti u prodaji od 11. marta, a za sve fanove ovih telefona uspeli smo da saznamo i koliko će oni tačno koštati.

SAMSUNG ĆE S OVIM TELEFONIMA PORAZITI SVE KONKURENTE: Pogledajte šta sve imaju najnoviji Galaxy S7 i S7 Edge!

Preporučena cena za Samsung Galaxy S7 je 88.999 dinara, dok je preporučena cena za S7 Edge sa zakrivljenim ekranom 99.999 dinara, potvrđeno je iz kompanije Samsung.

ZAPALIO INTERNET: Zakerberg se pojavio na predstavljanju novog Samsungovog telefona, a onda se desilo OVO!

Galaxy S7 dolazi sa AMOLED ekranom od 5,1 inča rezolucije 1440 x 2560 piksela, dok S7 Edge ima displej od 5,5 inča. Novi modeli podržavaju "Always On" funkciju koja će na ekranu uvek prikazivati najbitnije informacije poput vremena, notifikacije, datuma...

Za brz i fluidan rad zaslužan je Snapdragon 820 procesor i 4 GB RAM memorije, a oba modela dolaze u varijanti od 32 i 64 GB prostora za čuvanje podataka koji se može proširiti memorijskom karticom do 200 gigabajta.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Galaxy S7 i Galaxy S7 edge uvode prvu Dual Pixel kameru na pametnom telefonu, koja omogućava snimanje svetlijih i oštrijih fotografija, čak i u uslovima slabijeg osvetljenja. Zahvaljujući tom tehnološkom iskoraku, kao i objektivu sa većim otvorom blende i većim pikselima, kamera nudi brže fotografisanje i preciznije automatsko fokusiranje. Zadnja kamera ima 12 megapiksela, a prednja pet.

Za razliku od prošlogodišnjih modela, S7 i S7 Edge su otporni na vodu i prašinu zahvaljujući IP68 sertifikatu. Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge nude i mogućnost brzog žičnog ili bežičnog punjenja baterije.

Printskrin: Youtube/Samsung Mobile Printskrin: Youtube/Samsung Mobile

Nove Samsungove modele već sada svi zainteresovani mogu naručiti kod operatera mobilne telefonije.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbin

    22. februar 2016 | 13:11

    Hahhahaha zivim na zapadu...dal je moguce da je u srbiji sve naj skuplje... Kako uopste s takvim cenama ( pricam o potrosackoj korpi) ljudi uopste mogu da priuste sebi ovu ili neku drugu skalameriju?? Jedna od naj siromasnijih zemalja a naj skuplja za zivot... Neverovatno!!... Proslo leto sam bio u srbiji i vidim litar mleka bilo kakvog i bilo cije proizvodnje ima skoro istu cenu... Par din razlike... Dok ovde od 2,5€-0,60 centi pa ko koliko ima love tako i kupi... Kod nas je sve jedno sto bi znacilo da nema zdrave konkurencije... Samo monopol...

  • milano

    22. februar 2016 | 12:27

    Gledano ovaj telefon samo je promenjeno dve stvari memorija oblik telefona kamera je slabija sve ostalo je kao na edgu .

  • Tehničar STOČARSTVA

    22. februar 2016 | 13:29

    Kada Samsung napravi uredjaj kvalitetan poput japanskih proizvodjača, uzeću ga u razmatranje. S3 sam imao, uginuo mi je posle par meseci, od tada imam SONY Z2, nešto sporiji za današnji software ali služi svrsi savršeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA