VELIKE PROMENE STIŽU NA FB MESSENGER: Spremite se za prodavnicu i tajne chatove

Facebook nastavlja sa poboljšavanjem svoje aplikacije za dopisivanje koja sada broji više od 800 miliona aktivnih korisnika

  • 1

Facebook sprema nove opcije za svoju Messenger aplikaciju, među kojima će biti mogućnost plaćanja različitih proizvoda i servisa, kao i nove chat funkcije.

POŠALJITE KOŠARKAŠKU LOPTU PREKO FB MESSENGERA, kliknite na nju i gledajte ŠTA SE DEŠAVA!

Nove mogućnosti Facebook Messengera otkrivene su u iPhone verziji aplikacije.

U januaru je Zakerberg istakao da će Facebook omogućiti plaćanje, naročito u proizvodima kao što je Messenger gde poslovne interakcije mogu da dovedu i do transakcija.

Facebook testira i takozvane "buy" tastere, a uskoro možemo očekivati i pojavljivanje svojevrsne radnje koja će nuditi kupovinu na ovoj društvenoj mreži. Za sada nije poznato kako će ona funkcionisati, ali se zna da je Facebook otvoren za partnerstva.

Sa druge strane, na Facebook Messengeru će se uskoro pojaviti i opcija za tajne konverzacije, a takođe nije poznato da li je reč o enkriptovanoj razmeni poruka ili mogućnosti skrivanja konverzacija u samoj aplikaciji.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: thenextweb.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA