Nova opcija na Facebooku je kao da imate TELEVIZIJU U DŽEPU (FOTO) (VIDEO)

– Facebook Live je kao da imate televizijsku kameru u svom džepu. Svako sa telefonom sada ima moć emitovanja bilo gde u svetu - istakao je Mark Zakerberg

  • 0

Osnivač i direktor Facebooka, Mark Zakerberg, objavio je da je od danas opcija Facebook Live za prenos videa uživo dostupna svim korisnicima.

Facebook izbacuje IKONICU ZA PORUKE iz svoje aplikacije!

To znači da će svako moći da objavljuje video i prenosi sve iz života direktno preko najpopularnije društvene mreže.

- Facebook Live je kao da imate televizijsku kameru u svom džepu. Svako sa telefonom sada ima moć emitovanja bilo gde u svetu. Kada komunicirate putem opcije Live, osećate se povezanim na privatniji način. Ovo je veliki napredak u našoj komunikaciji i stvoriće nove šanse da se ljudi zbliže - rekao je Zakerberg.

Facebook Live omogućava prenošenje događaja ili pojave uživo, dok prijatelji mogu postavljati pitanja i gledati vas.

Oni koji šalju snimke mogu ograničiti njihovo širenje na određenu grupu na Facebooku ili na osobe pozvane na “događaj” na ovoj društvenoj mreži.

Printskrin: Youtube/Josh Constine Printskrin: Youtube/Josh Constine

U okviru Groups i Events neki korisnici već sad mogu videti karticu (tab) Live Video, a ona je aktivna i u aplikacijama za iOS i Android.

Slično komentarima i reakcijama, u dnu emitovanog videa će se prikazivati sadržaji koje kroz tri opcije razmene korisnici koji prate video.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA