≫ 

INSTAGRAM POTPUNO PROMENIO DIZAJN: Nema više braon foto-aparata (FOTO)

Glavni "krivac" za ovu novinu je Ian Spalter, koji je novi dizajn logoa objavio na jednom blogu i odmah izazvao burne komentare korisnika na društvenim mrežama

  • 6

Poznatu društvenu mrežu Instagram raspoznajte po ikonici na kojoj je stari, retro foto-aparat, međutim, to je sada prošlost. Kreativci su rešili da malo "osveže" njen izgled i moramo da priznamo, da to zaista i jesu uradili. Nova ikonica sadrži pregršt veselih boja i "upada" svima u oči.

Ovo je najjača prozivka novog Instagrama do sada! (GIF)

Sijaset boja kao što su narandžasta, žuta, roze i ljubisčasta se sada nalaze na ikonici Instagrama. Glavni "krivac" za ovu novinu je Ian Spalter, koji je novi dizajn logoa objavio na jednom blogu i odmah izazvao burne komentare korisnika na društvenim mrežama.

- Instagram zajednica je evoluirala tokom poslednjih pet godina i na njoj se, dnevno, podeli preko 80 miliona fotografija i video snimaka. Želeli smo da nov izgled reflektuje našu raznovrsnost - navodi se u poruci na blogu.

Međutim, mnogi misle da novi izgled ikonice ne reprezentuje ono što Instagram predstavlja. Većina ljudi je navikla na stari, dobro poznati foto-aparat, te im ova šarenolika ikonica "ne prija oku".

Foto: Instagram Foto: Instagram

Da sve ne bude tako crno, bilo je i onih koji su pohvalili kreativnu ideju dizajnera i kreativaca koji su u ovom projektu učestvovali.

Takođe, došlo je i do promene izgleda celokupne aplikacije. Evo kako sada izgleda:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako vam se sviđa nova Instagram ikonica? Odogovor možete ostaviti u komentaru.

WHATSAPP UVODI JEDNU NOVINU: Procurela dokumenta koja je kompanija KRILA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA