OPAKA KONKURENCIJA IPHONEU I SAMSUNGU: ASUS predstavio smartfon sa 6 GB RAM memorije (FOTO) (VIDEO)

ASUS je ove godine pored običnog Zenfone 3 modela predstavio još i Zenfone 3 Deluxe i Zenfone 3 Ultra, od kojih se svaki odlikuje specijalnim karakteristikama

  • 18

ASUS je na Computex događaju u Tajpeju predstavio nove pametne telefone iz Zenfone 3 serije. U pitanju su klasičan Zenfone 3 model kojeg odlikuje pristupačna cena, Zenfone 3 Deluxe koji se odlikuje boljim hardverom i kvalitetom izrade, i na samom kraju tu je Zenfone 3 Ultra namenjen ljubiteljima zabave sa velikim ekranom.

AKO STE VOLELI NOKIJU 3310, ASUS ZENFONE MAX ĆETE OBOŽAVATI: Prvi smartfon koji nećete morati da PUNITE SVAKI DAN!

Ono što je karakteristično za sve ovogodišnje modele jeste to što izgledaju daleko bolje nego plastični Zenfone 2 predstavljen prošle godine.

Zenfone 3 dolazi sa 5,5-inčnim LCD ekranom, Snapdragon 625 procesorom, zadnjom kamerom od 16 i prednjom od osam megapiksela, a tu su još i baterija od 3.000 mAh, senzor za otisak prsta, USB-C 2.0 port, 4 GB RAM i 64 GB memorije za čuvanje podataka. Telefon je napravljen od dva sloja stakla na prednjem delu i metalnim okvirom na pozadini. Dostupan je u zlatnoj, plavoj, crnoj i beloj boji.

Printskrin: Youtube/ASUS Printskrin: Youtube/ASUS

Zenfone 3 Deluxe ima "unibody" kućište napravljeno od aluminijuma sa nevidljivim linijama za antene. Ovaj model ima veći ekran od 5,7 inča Full HD rezolucije izrađen u OLED tehnologiji, a u unutrašnjosti se nalazi Snapdragon 820 procesor, kamera od 23 megapiksela, USB-C 3.0, 6 GB RAM memorije, a ostatak hardvera je isti kao na običnom Zenfone 3 modelu.

Foto: ASUS Foto: ASUS

Poslednji model telefona koji je ASUS predstavio je Zenfone 3 Ultra. Kvalitet izrade i kućište je slično modelu Zenfone 3 Deluxe, s tim što model Ultra ima ekran od 6,8 inča Full HD rezolucije. U unutrašnjosti se nalazi Snapdragon 652 procesor, 4 GB RAM memorije, kameru od 23 megapiksela, USB-C 3.0 sa podrškom za DisplayPort, kao i baterija od 4.600 mAh.Dostupan je u sivoj, srebrnoj i pink boji.

Printskrin: Youtube/ASUS Printskrin: Youtube/ASUS

Cena običnog Zenfone 3 modela iznosiće oko 249 dolara, Ultra će koštati 579 dolara, dok će cena Deluxe modela biti 499 dolara. Tačan datum kada će se ovi modeli pojaviti u prodaji ASUS će naknadno objaviti.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bob

    31. maj 2016 | 11:26

    Kad cete da shvatite da nije sve u ramovima??? Optimizacjha softvera je bitna... Telefon moze da ima i giga rama pa da radi savrseno a moze i sest pa da stuca.

  • Lelujavi

    1. jun 2016 | 15:26

    Jos jedan novi "hit shit", koji bolji od onog pa ovog modela, a kad bolje pogledas telefon ti sluzi za sta? Mislim, sta to svakodnevno koristi prosecan covek u njemu danas sem raznih apova za slikanje dopisivanje!? Izuzetak su poslovni ljudi!

  • BAKA

    31. maj 2016 | 23:05

    Kad bi se gledalo po RAM memoriji ja imam Galaxy S7 Edge sa 4GB a moj drug iPhone 6S sa 2GB i istu brzinu otvaranja aplikacija,igrica i svega ostalog imaju i mogu da se kladim da ce da oderu i jedan i drugi ovaj asus kao od sale kad ih uporede na speed testu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA