ZABORAVITE NA ODLAZAK U BANKU: Preko VIBERA ćemo moći da ŠALJEMO NOVAC (FOTO)

Viber će uskoro, pored opcije za slanje novca, dobiti još nekoliko veoma korisnih funkcija koje će se sigurno dopasti svim korisnicima

  • 5

Jedna od najpopularnijih aplikacija za razmenu poruka, Viber, uskoro će dobiti nekoliko novih značajnih funkcija, među kojima su mogućnost slanja i primanja novca, razmena GIF fotografija i "cloud" podrška za bekapovanje poruka.

Svi ćete biti oduševljeni promenom koju nude MICROSOFT I VIBER!

Bekapovanje će se za iOS korisnike vršiti putem iCloud servisa, dok će se na Android platformi za to koristiti Google Drive.

Nove funkcije će se pojaviti i na Android i na iOS verziji, s tim što će iOS verzija dobiti i podršku za Apple Watch OS 2, što omogućava pokretanje aplikacije i na Apple Watch pametnom satu.

Slanje novca biće omogućeno u više od 200 zemalja preko Western Union sistema. Za sada nema detaljnijih informacija kako će slanje novca zapravo funkcionisati.

Pogledajte fotografije:

Foto: gsmarena.com Foto: gsmarena.com
Foto: gsmarena.com Foto: gsmarena.com

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: gsmarena.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djoka

    7. jun 2016 | 18:28

    Dobro jutro Kolumbo, ta opcija postoji vec vise od dva meseca, probao i radi ok. Sve ide preko WesterUnion tako da nista posebno, nema razlike koristili Viber ili WesternUnion.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA