IMAĆU ŽESTOK SEKS SA SVAKIM MUŠKARCEM KOJI SE JAVI ako mi pomogne u ovoj video-igrici!

Žena je u svom oglasu navela da pol nije bitan, a jedini uslov je da ta osoba nema polno prenosive bolesti i da ima 5.000 golda

  • 0

Pre nekoliko godina korisnike društvenih mreža šokirao je oglas u kojem je žena nudila seksualne usluge u zamenu za 5.000 golda (valuta u igri World of Warcraft) kako bi kupila letećeg mounta (prevozno sredstvo u igri).

JOŠ SAMO MALO: World of Warcraft: Legion stiže 30. avgusta!,

Žena je u svom oglasu navela da pol nije bitan, a jedini uslov je da ta osoba nema polno prenosive bolesti i da ima 5.000 golda.

Međutim, ovo nije jedini igrač koji se poslužio ilegalnom metodom kako bi došao do virtuelnog novca u WoW-u.

Kineski zatvorenici

U pojedinim zatvorima u Kini zatvorenici su bili prisiljeni da igraju World of Warcraft kako bi sakupili što više golda. Izveštaji kažu da su morali da igraju i do 12 sati dnevno, a sva zarada išla je njihovim čuvarima. Jedan zatvorenik objasnio je da su zatvori na ovaj način zarađivali više nego da su ih terali na fizički rad.

Foto: flickr/ juanpol Foto: flickr/ juanpol

Zamena virtuelnog novca za pravi

Igrač po imenu Rob posvetio je svoje vreme sakupljanju virtualne valute koju je zatim prodavao za pravi novac. Tako je zaradio oko 500.000 dolara. Videvši da je u ovoj igri moguće zaraditi novac, osnovao je kompaniju koja je zapošljavala oko 10.000 igrača kojima je jedini cilj bio da sakupe što više virtualne valute i prodaju je za stvarni novac.

Rekordno igranje WoW-a

Španjolka Kinumi Kati provela je 29 sati i 31 minutu igrajući ovu igru, što je bilo dovoljno za rekord. Tokom gotovo 30 sati igranja sakupila je 852.000 golda, čime je oborila još jedan rekord - sakupljanje najviše golda u kratkom vremenu.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA