≫ 

SVETSKA PREMIJERA DOMAĆEG SMARTFONA: Tesla 9, Comtradeova "bomba" koja će osvojiti svet! (FOTO)

Tesla Smartphone 9 kompanije Comtrade ima impresivan dizajn i vrhunske karakteristike zahvaljujući kojima bez problema može da parira najpopularnijim pametnim telefonima današnjice

  • 34

Kompanija Comtrade danas je u Muzeju Nikola Tesla zvanično predstavila novi pametni telefon koji ponosno nosi ime našeg najvećeg naučnika. U pitanju je model Tesla Smartphone 9, a reč je o dosad najboljem smartfonu kompanije Comtrade, koji je svojim elegantnim dizajnom i vrhunskim karakteristikama oduševio sve prisutne.

SJAJNI TESLA TELEFON DOBIO NASLEDNIKA: Novi smartfon kompanije Comtrade ostavio nas je bez reči!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Tesla je začetnik ideje bežičnog prenosa energija i velika inspiracija za brend Tesla, koji je nastao pre dve godine. Vrhunska tehnologija udružena sa vrhunskim timom kompanije "Comtrade" stvorila je brend Tesla. Uređaji Tesla rade kao što izgledaju - besprekorno. Posle tableta kiji su najpopularniji, logičan korak bili su mobilni telefoni. Za oznake smo izabrali 3,6,9, zato što je Tesla smatrao da su ovi brojevi utkani u srž univerzuma. Zbog njegovih premium karakteristika mnogi su Tesla Smartphone 9 nazvali modelom iz visokog društva - rekao je Veselin Jevrosimović, predsednik kompanije "Comtrade".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prisutnima se obratio i direktor Muzeja Nikola Tesla:

- Sa velikim zadovoljstvom dočekujemo kompanije poput "Comtradea" koje žele da ovde promovišu svoje proizovde. Posebno pozdravljam kompaniju "Comtrade" koja je za svoj brend dala naziv Nikola Tesla. Radujemo se zbog toga i mislimo da "Comtrade" kao značajna svetska kompanija i Muzej Nikola Tesla pružaju snažnu poruku svima. Čestitam "Comtrade"-u i radujem se našim sledećim poduhvatima - rekao je Branimir Jovanović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Tesla Smartphone 9 poseduje premium karakteristike zahvaljujući kojima bez problema može da parira najpopularnijim telefonima na tržištu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Tu je ekran od 5,2 inča visoke Full HD rezolucije, metalno kućište, osmojezgarni procesor, vrhunska zadnja kamera od od 13 megapiksela i prednja od osam, 32 GB memorije za čuvanje podataka, čak 3 GB RAM memorije za pokretanje velikog broja aplikacija, 4G konekcija i podrška za dve SIM kartice.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pored svih pomenutih karakteristika, Tesla Smartphone 9 je prvi Tesla telefon koji podržava ultra-brzi skener za otisak prsta zahvaljujući kojem će korisnički podaci sačuvani na njemu uvek biti zaštićeni i bezbedni.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Predstavljanju novog Tesla pametnog telefona prisustvovale su brojne poznate ličnosti iz javnog i kulturnog života.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Tako su u muzeju, između ostalih bili: ministar odbrane Zoran Đorđević, glumac Rastko Janković, pevač i voditelj emisije "Opušteno sa vama" Mikan Kozomara, pevačica Leontina, voditelj Dejan Pantelić, naš proslavljeni sportista Asmir Kolašinac, generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković, generalni direkotr VIP-a Dejan Turk, Dr Feelgood, glumac Bojan Perić, Natalija Jegdić, izvršni direktor za privatne korisnike u Telekomu Srbija...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Još mnogo poznatih i uvaženih ličnosti našao se na ovom događaju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Cena Tesla smartphone 9 je 35.999 dinara.

Više o Tesla Smartphone 9 modelu možete saznati na zvaničnom sajtu OVDE.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA