≫ 

APPLE BEZ IDEJA: Budući iPhone-i mogli bi da budu KOPIJE Samsungovih telefona

Div iz Kupertina je predlog za jedan patent podneo još 21. aprila 2015. godine, ali je tek sada odobren

  • 37

Kompaniji Apple je u Americi 9. avgusta odobren patent koji sugeriše da bi budući iPhone modeli mogli da imaju zakrivljene ekrane - karakteristika koju drugu godinu za redom imaju određeni Samsungovi telefoni.

Ako nađete grešku u iPhone-u, dobićete 200.000 dolara!

Div iz Kupertina je predlog za patent podneo još 21. aprila 2015. godine, ali je tek sada odobren.

Sudeći po onome što piše u patentu, neki od narednih iPhone modela mogao bi da dolazi sa "savitljivim ekranom koji će se savijati kako bi formirao prednju stranu displeja, kao i displeje sa strane".

Još jedna stvar koju krije ovaj patent je ta da će displeji sa strane telefona moći da se koriste kao virtuelni tasteri, prekidači i ekrani za prikazivanje najbitnijih informacija. U suštini, to je sve ono što već imaju zakrivljeni ekrani na Samsung Galaxy S7 modelu.

S obzirom na to da je ovo samo patent, moguće je da se Apple nikada ne odluči za proizvodnju iPhone-a sa zakrivljenim ekranom.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    11. avgust 2016 | 19:20

    Koristim iphone jos od 2008 navikao se na njega,dobar je pouzdan i kvalitetan.Svake godine uzimam novi model tako sto prodam stari i dodam 100-150€ i uzmem noviji model.Samo tako bi presao na nov model inace da moram da dam 700€ kesa ili nedaj boze neka preplata nikada.Hocu da kazem da su ga preterali max da ni jedan tel ne moze da opravda taj novac pogotovo sto svi sada imaju dobre tel ne oskace apple mnogo od njih kao sto je to bilo na pocetku i sve je stvar navike.Sto se tice softvera sve vise pocinju da lice na android iskacu sa svih strana prozori sto me stvarno nervira i to sam uvek zamerao androidu i ios ima sve vise bagova(zakleti sam apple-ovac i teska srca ovo priznajem)

  • Jelena

    12. avgust 2016 | 13:22

    Androidi su mnogo nesigurni, jeste da daš više novca za ajfon, ali on te nikada neće izneveriti.

  • Goran

    10. avgust 2016 | 15:14

    Od kada je to Apple iz Redmonda. Onda je verovatno Microsoft iz Cupertina...po vama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA