≫ 

Pomoću ovog trika sprečite WhatsApp da Facebooku da vaš broj MOBILNOG TELEFONA (VIDEO)

Čuvena društvena mreža ovim potezom želi da poboljša reklame koje plasira korisnicima, a takođe će oglašivačima pružiti drugačiji način da dođu do novih potrošača i potencijalnih mušterija

  • 0
WhatsApp aplikacija Foto: pixabay.com

Čelnici WhatsApp-a najavili su da će neke podatke o svojim korisnicima, uključujući brojeve telefona, početi da dele sa Facebookom u čijem se vlasništvu ova aplikacija i nalazi. Međutim, korisnicima je ostavljeno na raspolaganju da, ukoliko to žele, isključe opciju deljenja ličnih podataka sa Facebookom.

Ako vam neko pošalje ovu poruku na WhatsApp-u, NE KLIKĆITE NA NJU NI SLUČAJNO!

Čuvena društvena mreža ovim potezom želi da poboljša reklame koje plasira korisnicima, a takođe će oglašivačima pružiti drugačiji način da dođu do novih potrošača i potencijalnih mušterija.

WhatsApp je obećao da ove informacije neće prodavati oglašivačima, ali ukoliko i dalje ne želite da vaši podaci odu Facebooku, u podešavanjima opciju deljenja podataka možete isključiti.

Popularna aplikacija će prilikom promene uslova korišćenja obavestiti sve korisnike, a umesto da na slepo kliknete opciju "Slažem se" (I Agree), možete kliknuti na "read more" i odštiklirati opciju na kojoj piše "Share my WhatsApp account information with Facebook...".

Sa druge strane, ukoliko ste već prihvatili nove uslove korišćenja, na raspolaganju vam je 30 dana da odustanete od toga. Sve što je potrebno da uradite jeste da uđete u podešavanja (Settings), gde ćete izabrati opciju nalog (Account) u kojoj ćete isključiti "Share my Account Info".

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA