WOW LEGION OBORIO SVE REKORDE: Za JEDAN DAN prodato 3,3 MILIONA kopija (FOTO) (VIDEO)

Pored broja prodatih kopija, Blizzard je objavio i da se rekordan broj igrača vratio da igra World of Warcraft

  • 1

Kompanija Blizzard objavila je da je samo 24 časa nakon lansiranja nove ekspanzije za World of Warcraft, ona prodata u više od 3,3 miliona primeraka. Ovi rezultati su Legion učinili jednom od najbrže prodavanih video-igara u istoriji.

WOW LEGION JE KONAČNO STIGAO: U Beogradu obeležena nova invazija na Azeroth!

Pored broja prodatih kopija, Blizzard je objavio i da se rekordan broj igrača vratio da igra World of Warcraft, a taj broj je premašio i broj igrača kada se 2010. godine pojavila Cataclysm ekspanzija.

- Bilo je veoma uzubdljivo videti kako igrači love demone, pojačavaju svoje artefakte i istražuju nove zone koje je Legion doneo. Radili smo veoma naporno kako bismo ovu ekspanziju učinili najboljom do sada i veoma se radujemo što ćemo igračima pružiti još više sadržaja u narednim mesecima - istakao je Majk Morhajm, CEO i jedan od osnivača Blizzard Entertainmenta.

Blizzard je već najavio novi patch 7.1 koji će igračima ponuditi redizajniranu dungeon verziju Karazhana, jednog od nekadašnjih najpopularnijih raidova.

Podsetimo, WoW Legion donosi pregršt novina, među kojima je najveća nova “hero” klasa Demon Hunter, koja počinje na visokom 98. levelu. Maksimalni nivo je sada podignut na 110, a tu je i čitav novi kontinent Broken Isles za istraživanje sa stotinama novih zadataka, dungeona i raidova.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA